pafcio wchodzilem poprzez OP ale mozwlie (niepamietam) ze formularz rejestracyjny byl po angielsku
pafcio wchodzilem poprzez OP ale mozwlie (niepamietam) ze formularz rejestracyjny byl po angielsku
Dostałem już i grip i plecak. E-3 (po zakupie) rejestrowałem na olympus-europa.com, jeśli dobrze pamiętam... Natomiast samą chęć zakupu E-3 (do końca listopada) na Olympus Polska.Zamieszczone przez pafcio
Co do otrzymanego plecaka, to mam mieszane uczucia. Z jednej strony - bardzo mi odpowiadają przegrody w środku, a zwłaszcza ich sztywność. Z drugiej - strasznie brakuje tylnej kieszeni na graty. Co do kombinacji E-3+grip - ja wkladam go 'obroconego' o 90 stopni (tzn. pryzmat styka sie z jedna tych ruchomych dolnych przegrod) i moim zdaniem miesci sie calkiem dobrze.
Mam też LowePro CompuTrekker (jest dla mnie trochę w środku za miękki) i sam nie wiem który sobie zatrzymać... Chyba jednak wole ten od Olympusa![]()
Pozdrawiam,
Przemek
DO mnie też grip wczoraj dotarł - dzięki dla Pań z Olympusa.
pozdrawiam
Jasiu z Rybnika
Wyslac czy zrobic ksero i w postaci jpg. wyslac mailem?Zamieszczone przez Krolik77
" 3. Wyślij pocztą, faksem lub e-mailem dowód zakupu oraz kartę gwarancyjną:
Olympus Polska - PROMOCJA E-3
UL.SUWAK 3
02-676 Warszawa
faks: (22) 831 04 53
E-Mail: mailto:PromocjaE3@olympus.pl"
pocztą, faksem lub MAILEM --> rozumiem, ze moge zrobic zdjecia dokumentow i wyslac, czy nie tak?
Tak właśnie zrobiłem, sfotografowałem obydwa dokumenty i jako JPG-i dołączyłem do maila.Zamieszczone przez black_bird
Potem otrzymałem miłą informację, że mail nie zawierał załączników (co niestety było prawdą), więc jeszcze raz wysłałem i wszystko poszlo ok. Po 3 tygodniach kurier dostarczył mi prezent.
Teraz zastanawiam się co z tym fantem dalej robić, bo z mojego zgrabnego aparatu zdrobił się całkiem spory kloc![]()
pozdrawiam
Jasiu z Rybnika
to juz chyba nie taki duzy problem ...:-)Zamieszczone przez Dziadek
chciałbym, by stało sie podobnie u mnie - gdy pytam o potwierdzenie rejestracji, tudzież o termin wysłania gripa - otrzymuję wiadomość, że np. dowiem się po południu - nie trudno zgadnąć, że wiadmości nie ma.Zamieszczone przez Dziadek
na razie mam nadzieję (patrząć na Wasze posty), że jednak... (ende gut - alles gut)
E-3 E300 14/45+40-150+FL-36 50/2
Też wyslalismy z żonką i cisza .... gdyby chociaz jakis automat generował pocieszające odpowiedzi ...;)
Ja dowód zakupu i gwarancję wysłałem 12 stycznia , w zeszły czwartek wysłałem e-maila z pytaniem czy list doszedł . W odpowiedzi otrzymałem wiadomość że grip będzie do mnie wysłany w przyszłym tygodniu .Zamieszczone przez black_bird
Cierpliwości. U mnie też była cisza przez ponad 3 tygodnie i nagle zapukał do drzwi kurier z gripem. Taka niespodzianka - całkiem milutka.![]()
Pozdrawiam,
Paweł