Strona 6 z 16 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 158

Wątek: Promocja na grip do E3

tymin3
    Gość
    pafcio wchodzilem poprzez OP ale mozwlie (niepamietam) ze formularz rejestracyjny byl po angielsku

| OlyJedi Awatar przemur
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez pafcio
    Mam pytanie do "plecaków" - czy rejestrowaliscie sie na stronach europejskich, czy tylko sprzęt na OP?

Grip dziś dotarł, ale o plecaku nic nie słychać.
    Dostałem już i grip i plecak. E-3 (po zakupie) rejestrowałem na olympus-europa.com, jeśli dobrze pamiętam... Natomiast samą chęć zakupu E-3 (do końca listopada) na Olympus Polska.

Co do otrzymanego plecaka, to mam mieszane uczucia. Z jednej strony - bardzo mi odpowiadają przegrody w środku, a zwłaszcza ich sztywność. Z drugiej - strasznie brakuje tylnej kieszeni na graty. Co do kombinacji E-3+grip - ja wkladam go 'obroconego' o 90 stopni (tzn. pryzmat styka sie z jedna tych ruchomych dolnych przegrod) i moim zdaniem miesci sie calkiem dobrze.

Mam też LowePro CompuTrekker (jest dla mnie trochę w środku za miękki) i sam nie wiem który sobie zatrzymać... Chyba jednak wole ten od Olympusa
    Pozdrawiam,
    Przemek

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar Dziadek
    Mieszka w
    Rybnik
    Siła reputacji
    91
    Moja galeria
    DO mnie też grip wczoraj dotarł - dzięki dla Pań z Olympusa.
    pozdrawiam

Jasiu z Rybnika

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar black_bird
    Mieszka w
    Wrocław
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Krolik77
    Witam
    Dzisiaj odebrałem E-3 i chcę wziąść udział w promocji która trwa do końca stycznia . Poprzedni aparat zarejstrowałem parę dni temu , dzisiaj zarejstrowałem E-3 . Chciałbym się dowiedzieć czy muszę wysłać orginalny dowód zakupu i kartę gwarancyjną czy wystarczy ksero .
    Wyslac czy zrobic ksero i w postaci jpg. wyslac mailem?

" 3. Wyślij pocztą, faksem lub e-mailem dowód zakupu oraz kartę gwarancyjną:

Olympus Polska - PROMOCJA E-3
    UL.SUWAK 3
    02-676 Warszawa
    faks: (22) 831 04 53
    E-Mail: mailto:PromocjaE3@olympus.pl"

pocztą, faksem lub MAILEM --> rozumiem, ze moge zrobic zdjecia dokumentow i wyslac, czy nie tak?

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar Dziadek
    Mieszka w
    Rybnik
    Siła reputacji
    91
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez black_bird
    pocztą, faksem lub MAILEM --> rozumiem, ze moge zrobic zdjecia dokumentow i wyslac, czy nie tak?
    Tak właśnie zrobiłem, sfotografowałem obydwa dokumenty i jako JPG-i dołączyłem do maila.
    Potem otrzymałem miłą informację, że mail nie zawierał załączników (co niestety było prawdą), więc jeszcze raz wysłałem i wszystko poszlo ok. Po 3 tygodniach kurier dostarczył mi prezent.
    Teraz zastanawiam się co z tym fantem dalej robić, bo z mojego zgrabnego aparatu zdrobił się całkiem spory kloc
    pozdrawiam

Jasiu z Rybnika

Mieszka w
    Wrocław
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Dziadek
    Tak właśnie zrobiłem, sfotografowałem obydwa dokumenty i jako JPG-i dołączyłem do maila.
    Potem otrzymałem miłą informację, że mail nie zawierał załączników (co niestety było prawdą), więc jeszcze raz wysłałem i wszystko poszlo ok. Po 3 tygodniach kurier dostarczył mi prezent.
    Teraz zastanawiam się co z tym fantem dalej robić, bo z mojego zgrabnego aparatu zdrobił się całkiem spory kloc :D
    to juz chyba nie taki duzy problem ...:-)

Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Dziadek
    Teraz zastanawiam się co z tym fantem dalej robić, bo z mojego zgrabnego aparatu zdrobił się całkiem spory kloc
    chciałbym, by stało sie podobnie u mnie - gdy pytam o potwierdzenie rejestracji, tudzież o termin wysłania gripa - otrzymuję wiadomość, że np. dowiem się po południu - nie trudno zgadnąć, że wiadmości nie ma.

na razie mam nadzieję (patrząć na Wasze posty), że jednak... (ende gut - alles gut)
    E-3 E300 14/45+40-150+FL-36 50/2

Mieszka w
    Wrocław
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria
    Też wyslalismy z żonką i cisza .... gdyby chociaz jakis automat generował pocieszające odpowiedzi ...;)

| OlyJedi Awatar Krolik77
    Mieszka w
    Poznań
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Też wyslalismy z żonką i cisza .... gdyby chociaz jakis automat generował pocieszające odpowiedzi ...
    Ja dowód zakupu i gwarancję wysłałem 12 stycznia , w zeszły czwartek wysłałem e-maila z pytaniem czy list doszedł . W odpowiedzi otrzymałem wiadomość że grip będzie do mnie wysłany w przyszłym tygodniu .

| OlyJedi
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Cierpliwości. U mnie też była cisza przez ponad 3 tygodnie i nagle zapukał do drzwi kurier z gripem. Taka niespodzianka - całkiem milutka.
    Pozdrawiam,
    Paweł