Ostatnio edytowane przez Saboor ; 3.09.14 o 15:54
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Sawa, masz plusa![]()
czy to zdjęcie jest panoramowaniem?
https://galeria.olympusclub.pl/displ...bum=6355&pos=0
bo o ile się nie mylę to zrobione w taki sam sposób jak zdjęcie mackanr1...
Nie jest moim celem kłótnia, ja po prostu się uczę![]()
Ostatnio edytowane przez edorka ; 3.09.14 o 15:58
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
I właśnie z takim podejściem się nie zgadzam. Konkurs ma temat "Panoramowanie" a nie "Fajne zdjęcie".
Problem polega na tym, że zdjęcie jest dobre ale nie na temat.
Gdybyś oprócz czytania, posiadł jeszcze umiejętność rozumienia czytanego tekstu, zauważyłbyś, że sensem zdania które zacytowałeś jest "ruch aparatu, podążającego za ...".
---------- Post dodany o 16:10 ---------- Poprzedni post był o 16:05 ----------
Czyli co?
Sami, demokratycznie ustalajmy co odpowiada regułom a co nie?
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Zgadza się zasada wykonania jest taka sama, ruch jest tylko prostolinijny..
Motyw foto się porusza a aparat za nim. Tło stoi w miejscu.
Co ma do rzeczy czy ja poruszam aparatem, czy ktoś - coś porusza mną w kierunku ruchu motywu.... jeśli trzymam w ręku aparat skierowany na motyw..
Czy ja się poruszam, czy ręce moje ...
---------- Post dodany o 17:05 ---------- Poprzedni post był o 17:03 ----------
kamera filmowa porusza się na wózku filmując aktora jadącego rowerem... jak to się nazywa ???
Tak samo choć operator ręcznie nie przesuwa kamery...
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()