Mnie też nie przekonałeś tym wywodem.
Zgadzam się natomiast z tym Twoim zdaniem:
..."Można zgłosić do konkursu wszystko co mieści się lub wydaje (autorowi), że mieści się w temacie."...
Reszta jest w gestii oceniających![]()
Mnie też nie przekonałeś tym wywodem.
Zgadzam się natomiast z tym Twoim zdaniem:
..."Można zgłosić do konkursu wszystko co mieści się lub wydaje (autorowi), że mieści się w temacie."...
Reszta jest w gestii oceniających![]()
Ostatnio edytowane przez And.N ; 9.09.14 o 12:49
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Mnie również ten wywód nie przekonał.
- Panoramowałem jadące samochody, biegnące konie, płynące skutery wodne.
- Siadłem też kilka razy na karuzeli i zrobiłem portret żonie i dziecku z rozmytym w ten sposób tłem.
naprawdę, nie widzę żadnego powodu żeby stawiać znak równości pomiędzy tymi dwoma sposobami fotografowania.
Ja rowniez nie czuje sie przekonany. Choc nie mam zamiaru o to sie spierac i zostawilbym wybor w gestii oceniajacych.
Jak argument moge tylko podac, ze sam sie sporo i dlugo nameczylem zeby zrobic panoramowanie chocby samochodu, po czym siadlem na karuzele i w ciagu minuty zrobilem ujecie, ktore wyglada o wiele lepiej niz wszystkie wczesniejsze proby razem wziete... no coz dla mnie to zadne wyzwanie, dlatego wracam do polowania na "podrecznikowe ujecie panoramowania"![]()
Xz-2 || Ocena moich zdjec: Pierwsze koty za ploty... poczatki z fotografia
uwielbiam zabawy na serioale z sensem
o ile wiemy z czym mamy do czynienia
ciekawe...
dla mnie niestety nie...zbyt dużo zagmatwania...
o ile wiedzą z czym mają do czynienia
ja również
tylko przyklasnąć takiej postawie
wolę kiedy od czego innego kręci mi się w głowie
a skoro autor tematu wypowiedział się w sposób jednoznaczny to ja już nie mam więcej pytań
Wiedziałem, że tak będzie. Wiedziałem.
The question is, who cares?
Chcesz powiedziec, ze uknules ten spisek z Hadesem juz wcześniej???![]()
![]()
![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|