Nr 4. to mi jakiegoś "kosmite kosmacza" przypomina. A mieliśmy się tam wybrać w tym roku, ale jak zwykle plany nie wypaliły
. Relację oglądam
, 16. ładny widoczek.
Nr 4. to mi jakiegoś "kosmite kosmacza" przypomina. A mieliśmy się tam wybrać w tym roku, ale jak zwykle plany nie wypaliły
. Relację oglądam
, 16. ładny widoczek.
Kasprowy Wieczorową porą: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1249315
Orion, Plejady i inne dziady: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1246830
Olympus E-PL5 dual kit 14-42mm + 40-150mmplus Nikony
Płodnyś wasze...Jam pacholęciem był i rzeczone wierchy,bory podziwiał...ech.Zdało by się nawiedzić Bieszczady ponownie !!
AF out-of-order...(nie dotyczy sprzętu)
Ile jest tych miejsc do odwiedzenia, ale z tego co widzę to Bieszczady na samym początku![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
No, Bieszczady kuszą bardzo, może w przyszłym roku namówię żonkę na te góry. Po takich zdjęciach może tego kuszenia nie będzie za wiele![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Jak się cieszę, że wybraliście się w Bieszczady, zazdroszczę bardzo. Widzę, że kolorki robią się jesienne, takie Bieszczady lubię najbardziej, oglądam zdjęcia i wspominam, super.
Ostatnia panorama przepiękna, a na 9. to goryczka trojeściowa, pospolita, górska bylina, zielarze ją trochę przetrzebili, ale nie brakuje jej w górach.
I jeszcze kilka słów odnośnie ICM i prognozowania, po opanowaniu wszystkich parametrów jakie podają, można z dużą dokładnością przewidzieć sobie pogodę, dwa dolne wykresy dokładnie pokazują jakie chmury nadciągają, na jakiej wysokości, sprawdzają się również zamglenia i widzialność podawana w kilometrach na różnych wysokościach, ja w swoim fachu każdy dzień zaczynam od prognozowania, bo pogoda dyktuje mi co mam robić w danym dniu.
Pozdrawiam
E-M1, E-3, E-30, TG-2, Stylus XZ-2, E-PL2, C-2100 UZ, ZD 8, ZD 7-14, ZD 14-54 II, 12-60 SWD, 50-200 SWD, 35 ED Macro, 50 ED Macro, ED 90-250, EC-20, EC-14, EX-25, FL-50 R, FS-SRF-11, Sigma 150 HSM
Fajnie się ogląda. Pierwsza moja trasa w Bieszczadach tędy przebiegała, tyle że w odwrotnym kierunku(z Tarnicy schodziłem do Wołosatego).
Czekam na dalsze fotki, bo ciekawi mnie gdzie się wybraliście.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|