|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Mnie Marysia kazała boczki wytopić i dlatego gania mnie po górkach
Przede wszystkim chciałem podziękować za namiary do stron z pogodą.
Patrzyłem na ICM - temperaturowo i opadowo się zgadzało. Natomiast nie umiem jeszcze rozgryźć słupków dotyczących pokrywy chmur. A ważne to jest przy robieniu zdjęć. Jak było widać po poprzednim wątku, światło w górach jest potrzebne
Doskonale natomiast sprawdziła się pogoda z linku który załączył kon. Pogodynka padła, podobnie WP i TVN - przepowiadali pełne zachmurzenie i lojty. A było cudownie. Zachmurzyło się dopiero gdzieś od Komańczy w kierunku zachodnim i to od godz. 18.00
Z Wołosatego na Tarnicę. Las.
Ogólnie szlak jest prosty. Na początku ostro pod górę, potem kilka zejść i znów podejść. Poza granicą lasu idziemy cały czas pod górę. Nigdzie nie ma mocnych ekspozycji - to nie Tatry. Las bardzo przypomina mój - Beskidzki.
W wędrówce najbardziej przeszkadza brak ruchu powietrza. Dopiero po wyjściu powyżej linii lasu, odczuwamy wiatr i nabieramy nowego wigoru do wspianaczki.
W lesie, w trudniejszych miejscach są ułatwienia typu mostki, lub pomosty, a także barierki i schody z kamieni.2.
3.
4.
5.
6.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach ||Łowca spamerów||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
że powyżej lasu to rozumiem, ale reszta............to po jakiemu?
Ostatnio edytowane przez voovoo2 ; 31.08.14 o 15:46
Fujifilm X100, mju II, panasonic sx1, Fujifilm Wide 210 Instax.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Lipny ten silnik jakiś
Fujifilm X100, mju II, panasonic sx1, Fujifilm Wide 210 Instax.
dobrze z tatr jeszcze nie zlazłeś a już w Bieszczady idziesz
co ci ludzie w tym plecaku przemycają??
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Po dusznym lesie, wyjście na połoninę to sama przyjemność. Lekki wiaterek pomaga tuptać do góry. Idzie się lekko i bardzo przyjemnie. To jednak nie są Tatry
Wybudowana fajna wiata, gdzie można zjeść i schronić się przed niepogodą.
7.
Dolna część połoniny na granicy lasu to mnóstwo kwiatów, o których to tylko Muminek wie
8.
9.
A to borowina. Będzie jeszcze słowo o tym. Pamiętajcie że to Borówka czarna a nie jakaś jagoda
10.
Cudowna sprawa to te falujący trawy. Żal, że nie wziąłem statywu - na długim czasie rozmyte łąki przy ostrych grzbietach... no coś pięknego.
11.
Mała dziura w zaroślach
12.
Podchodzimy do przełęczy
13.
14.
Poniżej dwie panoramy. Jak zwykle przy panoramach, klikamy do oporu.
15.
16.