XZ-2; O-MD E-M10, mZ: 9-18mm, 25mm, 45mm, 75-300mm | Moje fotki - zapraszam do oglądania, komentowania, krytyki.
Bardzo dziękuję za odwiedziny![]()
Marcin, jak wiesz - bardzo sobie cenię Twoje dorady, i z pewnością pójdziemy
To kółeczko ostatnio zrobione ma dokładnie 18,7 km. A ludzi było ogromne ilości, kumulacja była na Przełęczy Goprowców gdzie dołączali dodatkowo schodzący z Bukowego Berda, oraz na przełęczy między Tarnicami.
@Careme - koniecznie Bieszczady i Beskid Niski
Pozdrawiam![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Piękne foty najbardziej podoba mi się zajawka. Na zdjęciu 116 masz trochę syfków na niebie - do wyczyszczenia. Pozdrawiam.
E30, E1. Obiektywy: 14-54, sigma 105 macro, 70-300, Samyang 8mm,TAIR-11A 2,8 135mm, Helios 58mm, Super Takumar 1,4 50mm, tokina 2,8 28mm, Lampa: Metz 48 Af - 1, FL36 R.
http://piotrlisek.manifo.com/ http://forum.olympusclub.pl/threads/...by.?highlight=
XZ-2; O-MD E-M10, mZ: 9-18mm, 25mm, 45mm, 75-300mm | Moje fotki - zapraszam do oglądania, komentowania, krytyki.
Fajnie się patrzy na te zdjęcia. Przypominają się ogladane widoki.
Byłem tydzień wcześniej, a jeszcze do tej pory nie zrobiłem porządku ze swoimi pstrykami![]()
Hmm, jakieś znajome te widoki, chyba już nie mam po co fotek wstawiać
Nawet pogoda podobna, choć u mnie zaczęło się gorzej, po wyjściu z lasu zacząłem żałować, że kurtki przeciwdeszczowej nie wziąłem, wyglądało jakby zaraz miało lać. Na szczęście im bliżej Tarnicy tym było lepiej. Przed dziewiątą 5 samochodów stało, aczkolwiek potem się nazbierało - jak wracałem stały także za zakazem ruchu, więc wszystkie okoliczne miejsca musiały być zapełnione. Na Bukowe Berdo nie poszedłem - myślałem że czasu braknie a potem okazało się, że zegarek sobie godzinę do przodu ustawiłem, zostaje więc na następny raz.
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
Piękne te bieszczadzkie foty Bodzio.
Pozdrawiam.
A masz gaśnicę? Jeszcze Ci się uda od tarcia zpalą
Widziałem tam (koło budy z ławkami i WC) jednego turystę (przynajmniej na takiego wyglądał), który też prosto pomaszerował i więcej go już nie zobaczyłema dosyć długo na tych ławkach siedzieliśmy miło gawędząc sobie z innym gościem wiernym swojemu Practicarowi z lat 60-tych, z którym zwiedził prawie cały świat.
---------- Post dodany o 11:28 ---------- Poprzedni post był o 11:24 ----------
No to będą 3 relacje z tego miejsca z jednego tygodnia. Też muszę zrobić porządek a w kolejce jeszcze czekają nieobrobione Tatry, Australia i Karkonosze![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Ha, wędrujemy dalej. Minęliśmy już Rozsypaniec i powolutku zbliżamy się do Halicza. Wiatr wieje tak silnie, że nawet na krótkich czasach na niektórych zdjęciach widać że trawa jest rozmyta jak po odszumianiu. Piekielnie wiało. Maryś założyła kaptur, mnie tam nie przeszkadzało.
Dziś będzie sporo panoram.
120.
121.
122.
123.
A teraz same panoramy. Klikamy do oporu
124.
125.
126.
127.
128.
129.
130.![]()