Niby tak... ale nie wydaje mi się. Nie tuczy mi się... coś innego musi być. Ani piękny nie jestem, ani zasobny, wstyd na plaży się pokazać w slipach... hmmm... GRAWITACJA?!?
---------- Post dodany o 14:11 ---------- Poprzedni post był o 14:10 ----------
Ale tez drugi raz do kuchni nie wpuściła![]()
W Janowcu to było jedynie przetworzenie dostępnych zasobów
Dzięki za odwiedziny![]()
Taci, o dici qualcosa che e meglio del silenzio.
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1
Przerwę te egzystencjonalne dywagacje wrzutką
GG116 - Instrukcje przed OS-em. Bezpieczne upychanie się w fotelu pilota.
GG117 - Pełny sandał. Chciałem zabrać puszkę do środka i nagrać film ale stwierdziłem, że wolę zachować jedynkiNastępnym razem pożyczę Go-Pro.
GG118 - Leć, Stasieniek leć! Jedną ręką trzeba trzymać się uchwytu, drugą pod tyłek. Żeby sobie samemu zębów nie wybić
GG119 - Proszę zwrócić szanowną uwagę na wzory spiralne wyrzucanego przez felgi piasku
GG120 - Cropowane bo nie zabrałem tele a i bałem się bliżej podejść.
![]()
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1
Ja wiem czy ciężko? Dużo, z pewnością dużo. Taki rygor pracy mam od wielu, wielu lat. Można się przyzwyczaić. 5.30 wstaję, 8 już przy samochodach. Jak ściągam do domu około 19 to jest ok. Czasem się uda o 17 ale nie wiem co mam robić bo za dużo czasu wolnegoczasem w ciągu dnia, jak dziś mam luźniej i mogę poczytać, popisać. Podłubać w fotach chwilę. Ale to jest złudne. W ciągu kilku minut może się rozpętać burza. Jak wszędzie.
Dołóż do tego jeszcze 247 pod telefonem
Qde, co mi dziś jest? Jakieś wywnętrzania. Proszę mi lepiej foty krytykować - tylko surowo i konstruktywnie![]()
---
A co tu krytykować? Foty fajne, bardzo fajne. Jak ja lubiem samochody![]()
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
Ostatnia wrzuta ekstar.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
@Lolita i @Waruga - I to jest konstruktywna krytyka? Może tak. Z dwóch Waszych odpowiedzi wynika, że ekscytujecie się konstrukcjami samochodów
Dzięks![]()
---
Papo MarudoNo co krytykować jeżeli zdjęcia mi się podobają?
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
Grzesiu za ja Lolita, zdjecia podobaja nam sie. Mysle, ze nie tylko nam![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO