Fajny ten błysk w oknie
Ale ja się zapytowywołuję gdzie są ludziowie ?![]()
Fajny ten błysk w oknie
Ale ja się zapytowywołuję gdzie są ludziowie ?![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Taci, o dici qualcosa che e meglio del silenzio.
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1
GG94 - sie numerki zdublowały, więc poprawiając autora powiem że GG95 naj
The question is: What is a Mahna Mahna?
Dziś, zupełnie spontanicznie trafiliśmy się z Tropicem. Najpierw wpadł do mnie do pracy, po drodze. Szybka ustawka, dobry pomysł Tropica i już o 17.00 byliśmy na terenie Muzeum Śląskiego. Zbyt późno na zwiedzanie (musimy wybrać się innym razem) ale na foty nie. Było odrobinę za zimno i stwierdziliśmy zgodnie pociągając nosami, ze trzeba powtórzyć wypad, bo miejsce ma potencjał.
GG96 - Pierwszy widok, idąc od parkingu.
GG97 - Świetlik
GG98 - Zespół świetlików
GG99 - Widok w stronę centrum Katowic. Mieszanina starego z nowym.
GG100 - 12-50 gnie jak wściekłe. Nie umiałem bardziej wyprostować, nie tracąc kawałków budynku.
![]()
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1
Z szuflady wspominkowe - rejsowe... Jak fajnie powspominac
Juz niebawem bedziemy kolejna wyprawe wspominac![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
---