|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Taci, o dici qualcosa che e meglio del silenzio.
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
---
Hurrrrra! Dziś w końcu była super pogoda, miałem wolne i chciało mi się coś robić. Kumulacja! Yupi! Zabrałem syna, torbę orzechów i pojechaliśmy do parku. Spędziliśmy tam niemal 4 h. Kilka zdjęć zrobiłem ale większą uciechę mieliśmy z obserwowania i dokarmiania małych gryzoni - wewurek. Wyżebrały od nas, na kilka możliwych sposobów kompletnie wszystkie orzechy. Część z nich zjadały od razu a część zakopywały. Ciekawe jak je potem znajdą, nie zaznaczały miejsca ani chorągiewkami ani bojami, niczym.
Wiem, że temat banalny. Pomimo wszystko uraczę Was wrzutką Zdzisia-j
GG18 - Kto idzie? Masz orzechy? Bo jak nie, to nawet nie schodzę na dół...
GG19 - Pierwsza baza zdobyta. Touch Down!
GG20 - Tańcząca wewurka - "You are my dancing queen..."
GG21 - Wreszcie chwila spokoju, można sobie chrupnąć.
GG22 - Na drzewie smakuje najlepiej
![]()
---
Piekne wiewiory, podziwiam ze takie ladne kadry Ci sie udalo zrobic.
Kiedys tez dokarmialem je w pobliskim parku i strasznie ruchliwe sa, uchwycic je bylo mi ciezko, a w takich ladnych poza to juz wogole moglem pomarzyc![]()
Xz-2 || Ocena moich zdjec: Pierwsze koty za ploty... poczatki z fotografia
Może i temat banalny ale wewióry świetnie pokazane![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja