A kiedy skończą się testy?
A kiedy skończą się testy?
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Pewnie kliknąłeś Twierdze Kłodzko i Latarnie na Rozewiu, ale pozostałe dwa punkty na Lubelszczyźnie i Podkarpaciu są uzupełnione linkami do postów.
---------- Post dodany o 14:45 ---------- Poprzedni post był o 14:20 ----------
Gdyby ktoś chciał przyłączyć się do edycji mapy, to zapraszam. Wymagane konto Google.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
By nie było nieścisłości. Punkty na czerwono mają odnośniki do postów. Punkty na żółto są miejscami do wyedytowania.
Dodałem też eksperymentalnie trasę, jako przykład tego co możemy jeszcze dodawać. Akurat nie dawno wspominałem o Szwajcarii Połczyńskiej, dodałem właśnie ją.
---------- Post dodany o 15:30 ---------- Poprzedni post był o 15:12 ----------
Żeby było ciekawiej... linki umieszczane w miejscach oznaczonych na mapie mogą prowadzić do innych wątków (w całości) i postów w innych wątkach. Także... można zrobić research po forum i zgłaszać takie miejsca do mapy.
No i taki obiecujący wątek poszedł się paść.
Szkoda![]()
"Trzeba się uczyć grać nie od tych co robią instrumenty, ale od tych co umieją grać" - Galileusz
popatrzna.blogspot.com