|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Naprawdę szokuje Was wejście do wody w ubraniu?![]()
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
A kto powiedział, że młodzi to najbardziej rozsądni ludzie..?
---------- Post dodany o 12:47 ---------- Poprzedni post był o 12:42 ----------
Ale myślę, że ten wątek nie powstał po to by dyskutować o rozsądku młodych i wykorzystywaniu tego przez fotografujących..
Powiedziałem:
Nie szokuje mnie to wcale (nie jedno widziałem w mym długim już życiu)
Trochę to dla mnie głupota choć tu akurat sympatyczna.
Tylko znając wyobraźnię ludzką, to kąpiel w szambie by zaszokować, czy praca w strojach weselnych przy uboju bydła..... to kwestia czasu chyba..???
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
A jak to para, która największym hobby jest nurkowanie i może poznali się podczas jednego z wypadów na nura?
W zdjęcie podczas skoku na bungie dwójki miłośników sportów ekstremalnych?
A zdjęcie na Harleyach młodych kochających nie tylko siebie ale i ciężkie motocykle?
...itp. itd. Dlaczego od razu obornik? A jak nie takie zdjęcia to jakie? A może dalej, po co w ogóle robić zdjęcia ślubne?
Wracając do zdjęcia to zgadzam się z przedmówcami - bąbelków i aberracji chromatycznej za dużo, zaciśnięte palce i usta panny młodej podbijają nieco sztuczność tej sytuacji. Samo wykonanie ciekawe.
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
CzaRmaX - no właśnie...