Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Ostatnio edytowane przez Krakman ; 19.08.14 o 20:22
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Na stacji CPN brak dystrybutorów. Może przydały się w innym miejscu![]()
Moje ulubione strony. Rozumiem, że w Bełżcu i okolicach Lubyczy Królewskiej (ruiny cerkwi św. Praksewi) też byłeś? Czekam na kolejne zdjęcia![]()
ja to zawsze z opuźnieniem wszystko łapię. piekny kawałek kraju pokazujesz. melduje się
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
rewelacyjna foto-relacja. Marketingowcy z ds. turystyki w roztoczańskich gminach powinni Ci prowizję za reklamę odpalićWątek leci do subskrybowanych
Guciów. Wioska położona w dolinie Wieprza między Zwierzyńcem a Krasnobrodem.
Na zdjęciach dawna zagroda - muzeum A.S. Jachymków. Do zobaczenia wyposażenie dawnego gospodarstwa oraz unikalne zbiory geologiczne w tym ślady dinozaurów.
Karczma znajdująca się na terenie zagrody serwuje potrawy staropolskie (Prawdziwe kwaśne mleko, ziemniaki ze skwarkami itp), że o trunkach nie wspomnę.
69.
70.
71. Widok ze stodoły
72.
73. Żuraw
74
75. Dom w malwy malowany...
76.
77.
![]()
Krzysiek, wiem że pamiętasz. Kominy były inne. Zazwyczaj gliną oblepione, ręcznie
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||