qbic:
nie dochrapałeś się Jedi, więc link się nie wyświetla. ujawnianie cen = ban z Jedi.
qbic:
nie dochrapałeś się Jedi, więc link się nie wyświetla. ujawnianie cen = ban z Jedi.
Aha "jedi", cokolwiek by to było....
Jezeli jest taniej niż w USA...to może warto.
Zależy od kursu dolaraZamieszczone przez qbic
![]()
https://forum.olympusclub.pl/sugesti...forum-vf13.htm, przyklejone tematy wyjasnia Ci, co to JediZamieszczone przez qbic
![]()
Alicja & E-330/14-45/40-150/FL50R & D7000/18-200/70-200f2.8/50f1.4
My life is brilliant (-: But it's time to face the truth... Umiesz liczyć? Licz na siebie.
KaarooL'u ja bardzo lubię Olympusa, ale chcę dobrej jakości wysokie ISO. Po sprzedaniu swoich klamotów mam swobodę wyboru. I spokojnie czekam. Ceny są ok. Teraz czekam na wiarygodne opinie nt matrycy. Nie musi być najlepsza, wystarczy bardzo dobra. W innym przypadku to te wszystkie bajery są o pupę potłuc.Zamieszczone przez KaarooL
dog_master:
aż tak ślepy nie jestem. Jedynie nazwa Jedi mnie drażni, kojarzy sie z sektą
Ech chłopie... każde dzicko wie, że Jedi to "wrażliwy na Moc". To Zakon. Ty tu z sektą wyskakujeszZamieszczone przez qbic
![]()
qbic:
bo to jest sekta, przynajmniej w opinii wezyrów z CF...
Raczej SithówZamieszczone przez KaarooL
![]()
Ceny jak najbardziej zjadliwe. E-3 to w końcu plastikowa wydmuszka nie jest. Pytanie o zdjęcia oraz AF co do którego Olek zrobił duże oczekiwania. O resztę raczej można być spokojnym w przypadku Olympusa.