Popatrzyłem na nowy plakat na stronie Aeroklubu i powiem, że zaczyna mnie to kusić...
Popatrzyłem na nowy plakat na stronie Aeroklubu i powiem, że zaczyna mnie to kusić...
Mężczyzna bez kobiety jest jak samuraj bez pana.![]()
Kilku z nas już skusiło i będziemy![]()
Wielu nie zdaje sobie sprawy że niezależnie od modelu aparatu ich zdjęcia będą wyglądały tak samo
Na lotnisku zaczęły się przygotowania do pikniku.
Pogoda się tez klaruje![]()
Wielu nie zdaje sobie sprawy że niezależnie od modelu aparatu ich zdjęcia będą wyglądały tak samo
Daj Panie Boże, jak mówią ateiści, obecnie słonko pięknie świeci i jest nawet ciepło, ale chmurki się zbierają.
Na jutro szamani od prognoz zapowiadają załamanie pogody, mimo to liczę że w niedziele będzie super pogoda.
Patrząc na lotnisko z wysokiej góry, to już przygotowali teren, ogrodzenie zainstalowali dla gawiedzi i ustawili
toalety, ustawili jakiś ogromny namiot i pewnie jutro prywatny obwoźny biznes zainstaluje przenośną
sprzedaż browarka. Na razie jest dobrze.
Zainstalowałem się juz w "bazie wypadowej" w Limanowej, zaraz zaczynamy ze śwagrem "odczyniać pogode' na niedziele. mam nadzieje na spotkanie z kilkoma forumowiczami !!!
Co Wy na to ?
Życzę powodzenia w "odczynianiu pogody", nad lotniskiem w tej chwili (19'15)przechodzi burza i pada sobie spokojnie.
Mam chałupę nad lotniskiem wysoko pod Ostrą Górą, więc wszystko jest pod kontrolą.
Ja już odczyniałem i nie pomogło, ale mam nadzieję że niedziela będzie super i bez deszczu impreza się uda.
Nikogo osobiście nie znam z forumowiczów, ale chętnie się spotkam na festynie na jakiś browarek.
Na lotnisku postawili taki olbrzymi biały namiot, może koło niego, chyba że macie jakieś inne propozycje.
Ostatnio edytowane przez DIONIZY ; 15.08.14 o 19:30
O, teraz dopiero trafiłem na wątek. Zapowiada się ciekawie, szczególnie samoloty WWI i Orliki (w zeszłym roku dali ładny pokaz na koniec). Oby pogoda dopisała, to się pojawię z dzieciakami. Ciekawe jak sobie poradzi E-M5 z 40-150![]()
"...był umarły, a znów ożył, zaginął, a odnalazł się."
Ja bede ok 14 na lotnisku, pasuje wam o 14 przed wejsciem do bialego namiotu ?