OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Ja zapinałem go na body w sklepie. Tani jest. Pomyślałem zakupie dla hecytym bardziej ze torbę Olka dokładali w gratisie.
Mz porażka w całym zakresie. Jesli nie ma wymagań co do jakości obrazka to spoko.
Szkło warte jest mz max 200 zeta. Nie wiecej. A długi koniec zupełnie do bani mz.
Moze miałem zły egzemplarz w ręku. Nie wiem.
Jutro być może znajomy go użyczy to będę w stanie powiedzieć czy to jest to czego mi trzeba. Co do ceny... no cóż. Rozrzut jest spory patrząc na wyszukiwarki cenowe i na cenę w shopie OL.
Szkoda, że nie wpadłeś w niedzielę. Wziąłbym parę różnych tele, to byś się pobawił.
Wielu nie zdaje sobie sprawy że niezależnie od modelu aparatu ich zdjęcia będą wyglądały tak samo
Sam też możesz coś zorganizować, zarówno temat jak i wątek otwarty dla wszystkich
.
Wielu nie zdaje sobie sprawy że niezależnie od modelu aparatu ich zdjęcia będą wyglądały tak samo
Jako newbie nie ośmielę się![]()
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.