Mam pytanie, a co z podpięciem olka E-seria do labtopa za pmoca USB i wyzwolenie spod olympus studio. Niedawno ściągnąłem triala i będę sobie eksperymentował. Może to jakaś alternatywa dla pilota i wężyka do fotografii makro itp. ???
Mam pytanie, a co z podpięciem olka E-seria do labtopa za pmoca USB i wyzwolenie spod olympus studio. Niedawno ściągnąłem triala i będę sobie eksperymentował. Może to jakaś alternatywa dla pilota i wężyka do fotografii makro itp. ???
Mam coś takiego do 570UZ. Made in China![]()
Cena 55 pln, wykonanie bardzo przyzwoite - myślę, że posłuży swoje i się zamortyzuje![]()
Witam.
Chciałem tanio. Kupiłem pilot uniwersalny RM-E5 do E-510 i Minolty S414. Z Minoltą nie działał z Olkiem działał przez 1 dzień. Z uwagi że kosztował grosze dałe mu spokój. Kupiłem zestaw radiowy. Działa dokładnie jak w opisie reklamowym i jak napisał "black_bird" Na razie jestem zadowolony,spełnia wszystkie funkcje. W zastosowaniu radiowym nie merda bo jest umieszczony w sankach lampy.
Pozdrawiam.
Troszkę zwątpiłem, bo wydawało mi sie, że do E500 nie ma wężyków spustowych. Z ciekawości napisałem zapytanie z allegro i otrzymałem odpowiedź, że wężyk działa z E500
http://allegro.pl/item520638811_wezy...us_tryb_b.html
ORF Viewer 1.10 - program do szybkiego przeglądania plików ORF (100% "czystej" Javy)
Obsługuje również E-30, E-620 i E-P1