he he he, no to na brak emocji w nocy narzekac nie mozesz![]()
Jak cos to ja poprosze zdjecia z ustawki![]()
he he he, no to na brak emocji w nocy narzekac nie mozesz![]()
Jak cos to ja poprosze zdjecia z ustawki![]()
Xz-2 || Ocena moich zdjec: Pierwsze koty za ploty... poczatki z fotografia
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
No fakt, dyżurny w pierwszym odruchu stara się zbyć temat lub przekazać komuś innemu.
Dzwonię na straż miejską, to na dzień dobry słyszę, żeby na policję dzwonić, bo:
a) nie mamy kogo wysłać
b) z takimi rzeczami to się trzeba do policji zwracać, bo my nie mamy możliwości
Wybór "a" lub "b" następuje losowo.
Na policji w Bytomiu kiedyś też próbowali zbywać i odsyłać do straży miejskiej (sic!), ale jak zawsze słyszą, że "ja właśnie dzwonię po telefonie do straży", to już nie ma takich akcji i ogólnie jest OK.
The question is, who cares?
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Czego to się człowiek dowiaduje na forum. Nie przyszło mi do głowy dzwonić na 112 po policję... Warto zakonotować. Dzięki Bodziu. Swoją drogą to "wesoło" masz w Gorlicach.
Bodzip, to poluj na nockę z 26 na 27 bo jeszcze nie wykorzystałeś kombinacji:
- wyszli z lamusa, obili niebieskich,
- wyszli z lamusa, uratowałeś niebieskich,
- wyszli z lamusa, uratowałeś dziewicę która chciała Ci się odwdzięczyć,
- wyszli z lamusa, obiła ich dziewica, niebiescy chcieli się Tobie odwdzięczyć.
etc, etc...
Taci, o dici qualcosa che e meglio del silenzio.
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1
Perły z Lamusa...![]()
Taci, o dici qualcosa che e meglio del silenzio.
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1