Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 57

Wątek: Galeria

Animator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar helmuth
    Mieszka w
    Szczecin
    Siła reputacji
    350
    Moja galeria

Odp: Galeria

Cytat Zamieszczone przez Saboor Zobacz posta
    Niema czegoś takiego.
    Złapałeś mnie
    Długo by tłumaczyć co miałem na myśli
    Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomy
    W moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.
    Główny Prostownik TWA

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar aga_piet
    Mieszka w
    Tczew
    Siła reputacji
    204
    Moja galeria

Charakterów ludzi nie zmienimy Jeśli ktoś lubi czasem wejść do Galerii i posiać zamęt, albo postawiać trochę ocen zgodnych z sumieniem, nie mamy na to wpływu. 2-znośnie czyli może być, ale düpy nie urywa - taka powinna być średnia ocena w Galerii. Okazuje się jednak, że średnia jest świetnie/doskonale. Nie chcę psuć tego dobrego samopoczucia. Wolę popitolić w wątkach. Ponoć w Galerii się nie rozmawia - tak pisze spora część userów. Tam się ocenia. Od gadek są wątki. Wcale tak nie uważam, ale każdy z nas ma inną wizję galerii i sposobu komentowania w niej i oceniania. Nie czuję się w Galerii komfortowo. To nie moje miejsce. Stwierdzam to z przykrością.

Rozjemca - Super Mod Zwycięzca popRAWki
    Konto PREMIUM | OlyJedi
    Awatar Saboor
    Mieszka w
    Markach
    Siła reputacji
    287
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez bufetowa Zobacz posta
    Charakterów ludzi nie zmienimy Jeśli ktoś lubi czasem wejść do Galerii i posiać zamęt, albo postawiać trochę ocen zgodnych z sumieniem, nie mamy na to wpływu. 2-znośnie czyli może być, ale düpy nie urywa - taka powinna być średnia ocena w Galerii. Okazuje się jednak, że średnia jest świetnie/doskonale. Nie chcę psuć tego dobrego samopoczucia. Wolę popitolić w wątkach. Ponoć w Galerii się nie rozmawia - tak pisze spora część userów. Tam się ocenia. Od gadek są wątki. Wcale tak nie uważam, ale każdy z nas ma inną wizję galerii i sposobu komentowania w niej i oceniania. Nie czuję się w Galerii komfortowo. To nie moje miejsce. Stwierdzam to z przykrością.
    Może czas zacząć tłumaczyć, że galeria to nie miejsce schadzek a ocen?
    Ludzi nie zmienimy ale można przypomnieć po co to jest.
    Ocena->krótkie wyjaśnienie czemutakanieinaczej i tyle.
    |popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
    wątek kulinaria :::: bez prawdziwych potrzeb :::: wątek tutoriale
    wątek Photoshop :::: <-- Volter --> :::: wątek DITL

Mieszka w
    Tczew
    Siła reputacji
    204
    Moja galeria

No ale dlaczego? To Wy sobie tak wymyśliliście. Są osoby, które w ogóle nie zaglądają na Forum, a regularnie wstawiają do Galerii. Nie mogę o coś zapytać? Pokomentować, wyrazić opinię? Jest nas zbyt dużo aby wypracować jeden i prosty sposób traktowania galerii. Nawet jeśli, to przyjdą kolejni nowi i będą komentować po swojemu. Albo wstawiać masowo foty niekoniecznie najlepsze.

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    180
    Moja galeria

A nie jest tak,ze trzeba sie troche poudzielac aby moc wstawiac do galerii.Czy moze jest tak,ze kazdy zarejestrowany otrzymuje swoj slup ogloszen na dziela.

Rozjemca - Super Mod Zwycięzca popRAWki
    Konto PREMIUM | OlyJedi
    Awatar Saboor
    Mieszka w
    Markach
    Siła reputacji
    287
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Mirek54 Zobacz posta
    A nie jest tak,ze trzeba sie troche poudzielac aby moc wstawiac do galerii.Czy moze jest tak,ze kazdy zarejestrowany otrzymuje swoj slup ogloszen na dziela.
    Tak to generalnie powinno być.
    |popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
    wątek kulinaria :::: bez prawdziwych potrzeb :::: wątek tutoriale
    wątek Photoshop :::: <-- Volter --> :::: wątek DITL

| OlyJedi Awatar realnasty
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    61
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez helmuth Zobacz posta
    Uważam, że sam komentarz wystarczy aby się dowiedzieć, dlaczego zdjęcie się podoba lub nie.
    Myślę, czym się naraziłem oceniającemu? Przecież zdjęcie nie jest wcale takie złe
    Ale z tego, co wiem, został ustanowiony system oparty o oceny liczbowe, więc wypada się do niego przystosować.

Co do złych ocen, to dopuszczam myśl, że zdjęcie, które uważam za udane, może się komuś kompletnie nie podobać i nie wietrzę w tym jakiegoś spisku lub złośliwości oceniającego.

Ja mam takie podejście, że Forum służy do rozmów, dyskusji i rozbudowanej krytyki, tam możemy prosić o rady i znęcać się nad zdjęciami. W Galerii natomiast wrzucam prace, które uważamy za najlepsze i dajemy innym możliwość oceny, czasami surowej. Jeśli sobie z tym nie radzimy, to nie zamieszczajmy tam zdjęć.
    mikrusek i trochę szkiełek
    Zapraszam do mojego wątku i na Flickr.

Mieszka w
    Tczew
    Siła reputacji
    204
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez realnasty Zobacz posta
    Ja mam takie podejście, że Forum służy do rozmów, dyskusji i rozbudowanej krytyki, tam możemy prosić o rady i znęcać się nad zdjęciami. W Galerii natomiast wrzucam prace, które uważamy za najlepsze i dajemy innym możliwość oceny, czasami surowej. Jeśli sobie z tym nie radzimy, to nie zamieszczajmy tam zdjęć.
    Jest to tylko jedno z podejść. Nigdzie nie jest napisane, że w Galerii tylko tak, a na Forum tylko tak. Trudno więc o jednolite podejście.

| OlyJedi Awatar realnasty
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    61
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez bufetowa Zobacz posta
    Jest to tylko jedno z podejść. Nigdzie nie jest napisane, że w Galerii tylko tak, a na Forum tylko tak. Trudno więc o jednolite podejście.
    Jasne, dlatego napisałam tylko w swoim imieniu.
    mikrusek i trochę szkiełek
    Zapraszam do mojego wątku i na Flickr.

Animator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar helmuth
    Mieszka w
    Szczecin
    Siła reputacji
    350
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez realnasty Zobacz posta
    Ale z tego, co wiem, został ustanowiony system oparty o oceny liczbowe, więc wypada się do niego przystosować.
    Ale, z tego co wiem, nie ma obowiązku jego stosowania, nie ma też obowiązku komentowania.
    Ba! Nie ma w ogóle obowiązku oglądana galerii
    Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomy
    W moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.
    Główny Prostownik TWA