KoFFFFFani ja mam do Was jedną bardzo ogromną prośbę i to tak dużą jak odległość od nas do najdalszej gwiazdy!!! Ożywmy galerię. To jest jedna z super rzeczy, która wyróżnia to forum pod względem treści i formy od innych stron. Układ strony i komunikacji forumowiczów stwierdzając obiektywnie na prawdę mamy bardzo fajny i inni mogą nam tego zazdrościć więc dbajmy o to i nie zabijajmy tego. Co prawda zrobiłem sobie pół roczną absencję ale to co zaczęło się dziać w galerii od mniej więcej wakacji zeszłego roku woła o pomstę do nieba a to co się dzieje ostatnio to już w ogóle jest totalną porażką i to TOTALNĄ NAD TOTAL. Ja rozumiem, że jedni się kochają a inni nienawidzą (różnice zawsze były, są i będą) ale nie zabijamy tego co jest atrybutem tego forum. Jedni psioczą że wszystko schodzi na psy a z kolei inni, że idzie nowe ale..................ale nie chcesz wystawiać oceny to napisz chociaż swój komentarz jak to widzisz, ponieważ po to się wstawia fotę (a przynajmniej ja) aby poznać czyjeś zdanie/wrażenie i aby skonfrontować widzenie czegoś tam na zasadzie ja kontra Ty. Czy tak ciężko wystawić ocenę albo napisać kilka słów? Dobrze lub ok......wstawiamy według jednych dzieła a według innych knoty ale dajmy temu wyraz......., przecież o to chodzi w galerii. Czy źle mówię? Czy chcecie zabić perełkę tego forum? Chciałem to napisać bardzo dawno temu (już w zeszłym roku ale ja jestem od popierd....... i dolonych rzeczy wiec traktuje mnie się tak samo bo nie raz kilka osób dało mi to odczuć) ale wiecie co mnie do tego popchnęło? 1. Ok zrobiłem sobie dzisiaj kilka drinków, 2. Hades wstawił do foty miesiąca czerwca kilka moich fot gdzie w komentach nawet pies z kulawą nogą się nie pojawił oprócz kilku osób co zawsze potrafią coś wpisać. Nie lubię wystawiać ocen fatalnych (no chyba, że ktoś robi to po złości permanentnie bez celu to robię to samo) ale nawet wtedy gdy coś mi się nie podoba to coś staram się naskrobać aby dać wyraz mojej dezaprobacie oraz aby dać wyraz nadziei aby ktoś dążył naprzód i się nie łamał
.
---------- Post dodany o 02:05 ---------- Poprzedni post był o 01:40 ----------
I jeszcze jedno - można mnie za to znienawidzić co teraz napiszę ale zlewam to równo i dokładnie (z resztą wiecie, że ja wszystko zlewam i po mnie wszystko spływa). Dosłownie WQU...... mnie osoby, które wiecznie wstawiają foty licząc na komenty, samemu ich nie wystawiając. Po co tu są? Dla własnego ego? Bo tu są dla samych 5? Ja wiem, że uważają się za takie dobre, że nikt im nie podskoczy wiec po co poświęcać chwilę własnego ego dla innych maluczkich ale ja szczerze mówiąc na 500px co dziennie widzę z 5 do 10 fot którym mogliby tyłki lizać
![]()