|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
sowy sowy sowypoza tym smok chiński. ale reszta też mi się podoba
Temat ciekawy, pospacerować przy okazji można, sporo tego
. Jak bym miał kogoś znajomego do pomocy, to spróbował bym pochodzić po tych miejscach po ciemku z latarką
![]()
Kasprowy Wieczorową porą: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1249315
Orion, Plejady i inne dziady: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1246830
Olympus E-PL5 dual kit 14-42mm + 40-150mmplus Nikony
XZ-2; O-MD E-M10, mZ: 9-18mm, 25mm, 45mm, 75-300mm | Moje fotki - zapraszam do oglądania, komentowania, krytyki.
Fajnie by Twoje godła wyglądały w formie albumu![]()
"Skoro nie można wiedzieć wszystkiego co się da wiedzieć o wszystkim, to piękniej jest wiedzieć coś ze wszystkiego, niż wiedzieć wszystko o jednym" - B.Pascal 1854
Fuji X-T3 + XZ-2
Może dom należący do jakiegoś masona?
Dziś połaziłem trochę i duuużo godeł namierzyłem. Będę wrzucał partiami.
44. Ul. Filarecka 18 - - sum
45. Ul. Filarecka 16 - paw. Z jakiegoś względu w jednym ze źródeł, kt. się posługuje zalicza się to godeł. Również kolejne dwa. Co ciekawe pawia przeszedłem chociaż ma z dobre 3 metry, tyle że nie nad wejściem do kamienicy, na jej boku.
46. Ul.Syrokomli 20 - żonglerka ?
47. a z drugiej strony kamienicy pod tym samem adresem co wcześniej: kobieta z koszem owoców
48. Nowa fotka z ulicy Szymanowskiego - skrzypce
49. Idąc wzdłuż Szymanowskiego mamy całą serię godeł - chłopiec trzymający coś - pojęcia nie mam co to może być. Szymanowskiego 11.
50. A obok - małpa z kiścią bananów - Szymanowskiego 10.
51. A ciut dalej - młoty i koło zębate - Szymanowskiego 7. Godło małe w porównaniu do innych.
.
52. A jeszcze dalej - pegaz - w istocie to godło ma mniej więcej takie wymiary - 20x20. Szymanowskiego 6.
![]()
XZ-2; O-MD E-M10, mZ: 9-18mm, 25mm, 45mm, 75-300mm | Moje fotki - zapraszam do oglądania, komentowania, krytyki.