Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Pyatnko

| OlyJedi Awatar Abedin
    Mieszka w
    Słupsk
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    Ktoś się specjalnie zalogował żeby dowiedzieć się czegoś a tu na początek został wybrechany. Zaóważyłem że spora część forumowiczów myśli że wszyscy są znawcami sprzętu a tajniki fotografii opanowali do perfekcji. Otóż nie moi drodzy. Na innych forach zaóważyłem że ludzie jak nie maja nic do powiedzenia to się nie wypowiadają.
    Abedin

| OlyJedi Awatar rodia
    Mieszka w
    Koszalin
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Hańba. wstyd mi za nas wszystkich , Grizz i po co zaczynałeś ?

Moderatorka Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Ania_
    Mieszka w
    zDolny Śląsk
    Siła reputacji
    75
    Moja galeria
    Wiecie co, ale w tym wypadku to już się serio rozpędziliście. Ja bym tam stąd pierzchła

PS Rodia, wywala mi błąd przy privach, więc pozwolę sobie tutaj, bo wiem, ze czytaz leżała cholera za wersalką ta instrukcja , a z listem się przejdę jutro
    15 lat na forum. Dawniej jako Mysikrólik. Zawodowo jestem tu i tu.

| OlyJedi Awatar rodia
    Mieszka w
    Koszalin
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Nie czuję się źle wyśmiewając się z autora wątku. Zwyczajnie lamersko nie zapoznał się z regulaminem łamiąc dwa jego punkty:
    1. używanie poprawnej polszczyzny - (tytuł wątka) nie obchodzi mnie czy literówka czy nie
    2. temat winien nawiązywać do problemu opisanego w wątku
    Jeżeli ktoś olewa naszą małą Oly-społeczność i zasady których sami staramy się pilnować to czemu takiego nie olać?

Cytat Zamieszczone przez Mysikrólik
    PS Rodia, wywala mi błąd przy privach, więc pozwolę sobie tutaj, bo wiem, ze czytaz leżała cholera za wersalką ta instrukcja , a z listem się przejdę jutro
    Ok. Odebrałem.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów