-
Moje tłumacznie instrukcji bo PL nie znalazłem (może nie idealne ale powinno zadziałać
):
1. Ustaw jeden z trybów PSAM
2. Naciśnij MENU
3. Znajdź strzałkami opcję REC VIEW (strzałka w dół)
4. Ustaw na AUTO lub 5sek - strzałką w prawo, a potem góra/dól(w trybie auto będzie pokazywany tak długo jak będzie trwało zapisywanie na karcie pamięci, 5sek - przez pięć sekund)
5. Naciśnij OK i potem jeszcze raz OK żeby zamknąć MENU
A o polską instrukcję zapytaj RadioErewan.
-
- Siła reputacji
- 0
Bardzo dziękuje za pomoc. Pozdrawiam
-
Nie ma za co. Jak by były jeszcze jakieś problemy to pytaj - postaram się pomóc (od razu mówię, że prośbę przetłumaczenia całej instrukcji rozpatrzę negatywnie
).
-
- Siła reputacji
- 0
Odp: olympus e-10
dzien dobry przesledzilem ten watek i obywatel zakladajacy ten watek zadal pytanie czy i jak mozna sprawdzic przebieg migawki w e-10?
konkretow zadnych nie zaobserwowalem .
tydzien temu nabylem e-10 nie do pracy ,na co dzien uzywam platformy innej niz forumowa.
nie potrzebne mi informacje , ze zly , ze sa lepsze , kupilem bo mi sie strasznie zawsze podobal ten korpus, zreszta jako jedyny.
i Jak ojciec zalozyciel pragne dowiedziec sie czy szanowni forumowicze znaja magiczne zaklecie okazujace liczbe wypstrykanych od nowosci zdjec.
moja puszka wyglada jak by wczoraj zeszla z manufaktury jednak z kronikarskiego obowiazku lub zboczenia
pragne dowiedziec sie czego nie dowiedzial sie szanowny inicjator.
pozdrawiam serdecznie metody kopydlowski
Tagi dla tego wątku
Uprawnienia umieszczania postów