Dzięki, za odzew i wskazówki
Wieczorem wrzucę jeszcze raz wszystko od nowa, odpowiedniej wielkości, i ponumerowane.
Dzięki, za odzew i wskazówki
Wieczorem wrzucę jeszcze raz wszystko od nowa, odpowiedniej wielkości, i ponumerowane.
Zdjęcia przednie. Ostatnie rewelacyjne.
PS. Witaj na forum. Pozdrawiam.
E30, E1. Obiektywy: 14-54, sigma 105 macro, 70-300, Samyang 8mm,TAIR-11A 2,8 135mm, Helios 58mm, Super Takumar 1,4 50mm, tokina 2,8 28mm, Lampa: Metz 48 Af - 1, FL36 R.
http://piotrlisek.manifo.com/ http://forum.olympusclub.pl/threads/...by.?highlight=
Witam. Bardzo fajne zdjęcia z umiejętnie utrzymanymi kolorami, wyważoną obróbką i staranną kompozycją. Ja tak sobie nie radzę z krajobrazami. Tak trzymaj i wstawiaj więcej![]()
Zainteresowanym z przyjemnością udostępnię prezentowane w moim wątku "ravbog - próba sił" zdjęcia do samodzielnej edycji, ale mam prośbę aby ich w nim nie publikować. Będę je wówczas wstawiał do wątku "Co poprawić w tym zdjęciu?".
Łądnie.
Szkoda, że ja nie trafiłem takiego światła![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Dobrzei zdjęcia równie dobre. 4 najbardziej mi się podoba.
Tak jak jest to dobry sposób wstawiania. Można wstawić większe ale forum ma ograniczenie do 800pix dłuższy bok (w poziomie) także i tak trzeba by kliknąć aby powiększyć do 1000pix.
(a 800pix dla takich krajobrazowych zdjęć to mz. trochę mało) Jak chcesz aby wyświetlały się w rozmiarze 800pix po wstawieniu zdjęć klikasz na miniaturce i wybierz rozmiar Large.
Ostatnio edytowane przez And.N ; 29.06.14 o 23:16
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Dodałem sobie do subskrybowanych, bo zapowiada się fajnie![]()
The question is, who cares?
idako - czekam na więcej, kolejne piękne górskie foto na tym forum aż miło popatrzeć!
fajnie że zdradzasz trochę "kuchni fotograficznej"![]()
5.
Proszę uprzejmie
Jeszcze parę lat temu statyw byl nieodzowny do zdjec hdr. Teraz, jeżeli warunki pozwalają wykonać zdjęcie z ręki, o statywie można zapomnieć. Autobracketing -2,0,+2 oraz tryb seryjny, i już. Nawet jeśli między poszczególnymi zdjęciami są przesunięcia, to program to spokojnie zniweluje.