Cześć!
Chętnie założyłbym małą książkę życzeń dotyczącą zmian w sofcie Olka e410...![]()
1. Temperatura koloru ustawiona przy pomocy funkcji jednoprzyciskowego ustawiania balansu bieli.
Korzystam czasem i... No właśnie pod klawiszem funkcyjnym mam przypisane inne ustawienie. Może dało by się to jakoś z menu ostawiać.. Taki automat jak pod funkcyjnym, ale w menu....
2. AUTO ISO - w E410 (mam soft 1.2) działa tylko 100-400, choć na olypedi podają ze 100-1600 - chętnie widziałbym 100-800.
3. Klawisz(e) funkcyjny - czy można by pod pozostałe klawisze podczepić jakieś funkcje? Te 3 pozostałe aż sie proszą...
4. Większa swoboda doboru ISO zamiast 100,200,400,800,1600 - jakieś pośrednie...
Poza tymi drobnostkami, aparat ma całkiem fajna ergonomie. Jak człowiek nauczy sie go trzymać do GRIP nie jest niezbędny (nawet nie cisną zaczepy do mocowania paska - z którymi tylu miało problem). Jego wielkość gabarytowa i waga sprawia, że można go swobodnie wcisnąć w każda torbę![]()
Ciekawi mnie jakich zmian oczekiwali by inni użytkownicy tego modelui czy można gdzieś taka książkę marzeń i próśb podesłać do rozpatrzenia?
pozdrawiam...