Cześć!
Chętnie założyłbym małą książkę życzeń dotyczącą zmian w sofcie Olka e410...
1. Temperatura koloru ustawiona przy pomocy funkcji jednoprzyciskowego ustawiania balansu bieli.
Korzystam czasem i... No właśnie pod klawiszem funkcyjnym mam przypisane inne ustawienie. Może dało by się to jakoś z menu ostawiać.. Taki automat jak pod funkcyjnym, ale w menu....
2. AUTO ISO - w E410 (mam soft 1.2) działa tylko 100-400, choć na olypedi podają ze 100-1600 - chętnie widziałbym 100-800.
3. Klawisz(e) funkcyjny - czy można by pod pozostałe klawisze podczepić jakieś funkcje? Te 3 pozostałe aż sie proszą...
4. Większa swoboda doboru ISO zamiast 100,200,400,800,1600 - jakieś pośrednie...
Poza tymi drobnostkami, aparat ma całkiem fajna ergonomie. Jak człowiek nauczy sie go trzymać do GRIP nie jest niezbędny (nawet nie cisną zaczepy do mocowania paska - z którymi tylu miało problem). Jego wielkość gabarytowa i waga sprawia, że można go swobodnie wcisnąć w każda torbę
Ciekawi mnie jakich zmian oczekiwali by inni użytkownicy tego modelu i czy można gdzieś taka książkę marzeń i próśb podesłać do rozpatrzenia?
pozdrawiam...