Ostatnio edytowane przez gietrzy ; 24.06.14 o 13:00
Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
Nadmienię, ze pod linkiem jest specyfikacja i opis wrażeń.
Tak na pierwszy rzut oka to nic pasjonującego.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Bo nie została podana cena. Filmiki na papierze z Oly, literkom z menu bliżej do Oly niż Panasa, wbudowana stabilizacja... To może być Olka sposób na korpusy w niższych cenach.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
Jeszcze w niższych?
Myślę, zę to akurat nie jest bariera.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Ładna mydelniczka
Ciekawe czy to matryca Sony, czy też coś innego.
"Bez muzyki życie byłoby pomyłką." ~ Wilhelm Friedrich Nietzsche
E-M5 + Pen E-P3 + Lumix 20/1.7 + Oly 12-40/2.8 + 45/1.8 + 40-150 + manualne macro +7.5/3.5
moja galeria: http://nightelf.org Prawa Ręka Egzekutora-Skarbnika TWA
Ja wiem, że nie wygląd się liczy, ale ten Kodak jest IMHO paskudny. Jestem bardzo ciekawy czym ten aparat, o trudnej urodzie, ma konkurować z ofertą Olympusa czy Panasonica.
Acha i co złego to nie ja...
----
moje zdjęcia
Najprawdopodobniej ceną.
W niektorych kręgach taki aparat może też konkurować nazwą. Kodak to jednak legenda fotografii i osobom nie znającym aktualnego rynku może być lepiej znana niż Olympus. W przypadku aparatu ukierunkowanego na początkujacych może to mieć znaczenie marketingowe.
Pozdrawiam!
Marek Wyszomirski (wyszomir@toya.net.pl)