Cd. Połoniny Caryńskiej (ostatni)
Kilka fotek z wierzchołka /1297 m n.p.m./ (jak zwykle w tył)
198.
199.
200.
Jest także jedna w przód, w kierunku Wetlińskiej(inny format, bo wyciąłem szwagra)
201.
Wędrujemy dalej. Słoneczko przygrzewa, więc szwagrowi doszedł jeszcze mój polar do dźwigania
Niedaleko kolejny wierzchołek Połoniny Caryńskiej, ale już poza szlakiem, który skręca w lewo, w kierunku zachodnim.
202.
203.
Spojrzenie w górę, skąd schodziliśmy:
204.
Jednak nie wszyscy trzymaja się szlaku i zaliczają ostatni wierzchołek:
205.
Widok na płd.-wschód na graniczne(z Ukrainą) szczyty:
206.
Jeszcze raz rzut oka na Wetlińską.
207.
Zz chwilę Brzegi Górne, ale trochę wcześniej z prawej strony szlaku znajduje się stary cmentarzyk, tez wart odwiedzenia ze względu na zachowane nagrobki.
Z Brzegów Górnych dotarliśmy busem do Ustrzyk Górnych.
Wycieczka po Caryńskiej krótka, ale z pięknymi widokami.
To zrobiłeś dokładnie odwrotnie niż my z Marysią.
Wyszliśmy z Brzegów i przez Caryńską doszliśmy do Ustrzyk, a stamtąd busem do Brzegów.
Zdjęcia fajne, pogoda lepsza niż nam przypadła. Na szczycie Caryńskiej (tym najwyższym) trochę nas polało. A jak zeszliśmy do Ustrzyk to pogoda jak marzenie.
Brawo za foty![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Górki piękne no i zdjęcia również.
E30, E1. Obiektywy: 14-54, sigma 105 macro, 70-300, Samyang 8mm,TAIR-11A 2,8 135mm, Helios 58mm, Super Takumar 1,4 50mm, tokina 2,8 28mm, Lampa: Metz 48 Af - 1, FL36 R.
http://piotrlisek.manifo.com/ http://forum.olympusclub.pl/threads/...by.?highlight=
Tak przyjemnie i slonecznie..Dobra wedrowka.
205-kazdy chce byc na szczycie.
Cały czas czekam na pogodny weekend(żona pracuje w szkole), a tu znowu cały tydzień ładnie , a na sobotę zapowiadają załamanie pogody.
Mamy już trasę upatrzoną: http://www.traseo.pl/trasa/tarnica-halicz-rozsypaniec (tylko w odwrotnym kierunku), ale czy coś z tego wyjdzie?
pogodny łykend będzie jak nie będziesz mógł wyjść. pogoda taka już jest![]()
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Wiem, przeżyłem to już wiele razy. Mam jednak jeszcze trochę nadziei, ze może się uda
---------- Post dodany o 19:25 ---------- Poprzedni post był o 19:24 ----------
Mam tez taka nadzieję
---------- Post dodany o 19:27 ---------- Poprzedni post był o 19:25 ----------
Oby nam się to udało![]()