Wiedziałem, że będą fajne. Dopisane do koniecznych miejsc do odwiedzenia, tylko kiedy czas na to wszystko znaleźć.
Wiedziałem, że będą fajne. Dopisane do koniecznych miejsc do odwiedzenia, tylko kiedy czas na to wszystko znaleźć.
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Ładnie, dawaj dalej![]()
Kasprowy Wieczorową porą: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1249315
Orion, Plejady i inne dziady: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1246830
Olympus E-PL5 dual kit 14-42mm + 40-150mmplus Nikony
Pieknie sie wedrowalo a,ze zalapalem lekka kondycje to od ogladania nogi mnie nie bola.
Dzięki za wizytę i zapraszam zaraz na spacer granią Połoniny Caryńskiej
---------- Post dodany o 17:27 ---------- Poprzedni post był o 17:25 ----------
Przyjemnie oglądać, ale być tam samemu i oglądać na żywo... , tego nic nie zastąpi![]()
Połonina Caryńska cd.
Strome, ale nie za długiepodejście na wschodni wierzchołek Połoniny Caryńskiej. Małe punkciki na górze to kilka osób(4), które wędrowały przede mną plus szwagier, który mi uciekł
:
187.
Piękny widok w kierunku przebytej drogi:
188.
Szczyt zdobyty(wg. mapy 1239 m n.p.m., wg tabliczki 1234 m). Szwagier czekał na ławeczce, no i zrobił pamiątkową fotkę.
189.
Widok w tył(Szeroki Wierch, Tarnica, Krzemień, Bukowe Berdo):
190.
Widok w przód na kolejny wierzchołek połoniny:
191.
192.
193.
194.
Wschodni szczyt pozostał już daleko z tyłu:
195.
Dziwne jest to, że zawsze więcej robię zdjęć do tyłu, niż do przodu. Tak było na Połoninie Wetlińskiej i tak jest na Caryńskiej.
196.
Docieramy na drugi wierzchołek połoniny(wg mnie środkowy):
197.
Bieszczady,Bieszczady...
190,191-pierwszy plam tworzy piekna "kraglosc ziemi"
Pięknie w tych Bieszczadach jest
Świetne fotki jaclas.
Pozdrawiam.
191 super. Mieszkałem kiedyś w Bieszczadach i od kilku lat mam ochotę tam zawitać...
W przyszłym roku może
OMD E-M10 II, 14-42; 70-300 (duży E); Raynox MSN-202, DCR-250
Moje wątki:
Rafałowe pierwsze kroki
Raynox DCR250 vs MSN202
No, ja nie miałem takiej pogody jak u Ciebie. Właśnie przygotowuję "świerzyznę"![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||