Nie dziwię się, świetna jest![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
No nie taki sobie. Całkiem fajny
Najbardziej podoba mi się to zdjęcie seksualne czyli 6 na 9 - wygląda tak jakby się rzucał i leciał w powietrzu lub jakby zawisł na ziemią![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
z ostatnich też 67 najlepiej podeszłodrzewka są świetne. i 72 jak człowiek-pocisk
super to foto !
55 świetne, 59 bardzo fajne
Ladna historyjka,w parku kolo mnie wieworki sa rownie przyzwyczajone do karminia...potrafia wrecz lazic za Toba az cos im rzucisz.
Co do zdjec, ciekawe bardzo dla mnie jest 74,ale moja uwage przykul golab... wyglada na zazdrosnego, ze to nie jego sie karmi
76 tez bardzo mi sie podoba, choc te patyki/krzaczki pojedyncze za lawka nieco odciagaja wzrok.
77 rownie ladne, ale jakos mi w kolorze nie pasuje do calosci...
Xz-2 || Ocena moich zdjec: Pierwsze koty za ploty... poczatki z fotografia
Czy fotografia 74 to pełny kadr tylko pomniejszony przed wstawieniem? Pytam, bo z ostatnich zdjęć najbardziej podoba mi się fragment na którym gołąb z zazdrością patrzy na wiewiórkę łapczywie pożerającą otrzymany kąsek. Jeżeli jakość będzie odpowiednia to proszę o skadrowanie tylko tych dwóch bohaterów zdjęcia, oczywiście z odpowiednią ilością "powietrza" po bokach i wstawienie do wątkuPozdrawiam.
O kolega ssonic też zwócił uwagę na gołębia to może też będzie zainteresowany nową wersją![]()
Ostatnio edytowane przez ravbog ; 1.07.14 o 16:29
Zainteresowanym z przyjemnością udostępnię prezentowane w moim wątku "ravbog - próba sił" zdjęcia do samodzielnej edycji, ale mam prośbę aby ich w nim nie publikować. Będę je wówczas wstawiał do wątku "Co poprawić w tym zdjęciu?".
64 podoba mi się, choć wolałbym je troszkę jaśniejsze