Jeszcze nie wiadomo. Jak doktory się zdecydują (sugerując się pośrednią moją opinią) to nie omieszkam napisać.Zamieszczone przez Woytec60
Jeszcze raz dziękuję za rady.
Jeszcze nie wiadomo. Jak doktory się zdecydują (sugerując się pośrednią moją opinią) to nie omieszkam napisać.Zamieszczone przez Woytec60
Jeszcze raz dziękuję za rady.
Skoro rozpatrujecie Panasa to może kupić to samo, ale ze znaczkiem...
LEICA
To będzie dopiero prestiżowy prezent.
poza tym dlaczego zaraz małpka
może coś niewiele większych rozmiarów, ale ... lustrzankę
czyli w zbliżonej cenie Olympus E400 + 14-42
może pani profesor się wciągnie w hobby i dokupi jeszcze sprzętu
a co pani wykładała? może obiektyw makro do robaczków i innych drobiazgów?
E400 + ZD 35
...i przybędzie nam nowa forumowiczkaZamieszczone przez Piotr_0602
![]()
Ze starszymi osobami też ten problem, że ciężko im wytłumaczyć dlaczego tylko pierwszy plan jest ostry ;]. Więc może rzeczywiście lepiej małpke
Cały czas tak myślę. Starsze osoby nie lubią zmian, anie też uczyć się nowych rzeczy. Myślę, że to powinien być sprzęt typu - pstryk i gotowe, odwiedziny z kartą w fotolabie i wydruk - czyli typowa małpka, a nie zaawansowana lustrzanka.
Nawet nie wiesz ile ja syna nauczylem,wnuka tez przy okazji.Teraz pstrykamy we trojke.Zamieszczone przez paszczol
Mam wielu znajomych w wieku 60-80 (sic!) lat. Bardzo ich cenię za otwarty umysł i błyskotliwość pojmowania nowości. Fakt - oni wszyscy posiadają jakiś tam stopień naukowy i całe życie pracują umysłowo. Bardzo chciałbym dożyć tego wieku z taką głową.![]()
Ale to są jednostki.
Właśnie. Mamy tu na forum takiego jednego, ale straszny skromniacha - pewnie się nie ujawni choć wie, że o nim piszę.Zamieszczone przez Kris_1
![]()