hehe, powiem, że pierwszy raz się spotykam że Ceneo i Skapiec zostaną użyte to znalezienia danego produktu najdrożej w polsceZamieszczone przez Rafał Czarny
![]()
hehe, powiem, że pierwszy raz się spotykam że Ceneo i Skapiec zostaną użyte to znalezienia danego produktu najdrożej w polsceZamieszczone przez Rafał Czarny
![]()
Czemu nikt nie pisał nic o Sonym? Serio pytam. Z H1 byłam super zadowolona. Prosta obsługa, przejrzyste menu, fajny zoom i dobra jakość. Wygląd ładny i duży LCD (a nie ukrywajmy, dla starszej osoby to moim zdaniem wygoda). W tej cenie na pewno się kupi H5, jak nie H7 w sklepie.
------------------
W razie czego mogę przesłać Ci oryginalne foty z H1![]()
A może Panasonic Lumix DMC-TZ3? 10x zoom (od 28mm!), 8mln pixeli... I to stylowa małpka. Trzeba by wybadać jak z jakością, ale wydaje się być ciekawą propozycją do pamiątkowego pstrykania. A cena to ok. 1300zl, więc z kartą i pokrowcem powinno być akurat.
Pzdr
Nie śledziłem wątku od początku, ale jeśli to dla osoby starszej, to warto pomyśleć też nad prostotą obsługi (menu itd.), jeśli to ma być trafnie kupiony prezent, a nie tylko drogo. Pozdr.
I dlatego polecam 770SW ;p albo 790SWZamieszczone przez paszczol
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Panasa kupią.Zamieszczone przez Mysikrólik
jezeli Pani Doktor i tak nie będzie siedzieć przy kompie nad zdjęciami tylko z kartą odda do zakładu to nie lepiej kupić solidny kompaktowy analaog i do tego parę slajdów a z efektu będzie na pewno zadowolona.
skoro pani ma juz swoje lata, to ... no niewiem ale jakos wezcie tez pod uwage DUUUUUUZY LCD, ułatwiajacy kadrowanie, no i prostote obsługi... zeby menusy nie były zbyt skomplikowane...
moze samsung NV? maja bardzo intuicyjne menu, no i duuuuzi wyswietlacz... + optic zoom... i mały... i stylowy... i ladny no nie :Pkobiety to lubia zeby ladne bylo...
Rafał, napisz proszę, na co w końcu wypadło?