Z zatrzymaniem i poczekaniem to nie ma problemu, gorzej jak trzeba pójść o jakiejś dziwnej porze
33. Tymczasem coś z analoga:
Z zatrzymaniem i poczekaniem to nie ma problemu, gorzej jak trzeba pójść o jakiejś dziwnej porze
33. Tymczasem coś z analoga:
Ma swój klimat. Podoba mi się.
XZ-2; O-MD E-M10, mZ: 9-18mm, 25mm, 45mm, 75-300mm | Moje fotki - zapraszam do oglądania, komentowania, krytyki.
Ładnie zapanowałeśnad głębią ostrości. Precyzyjnie bym powiedział.
Wielu nie zdaje sobie sprawy że niezależnie od modelu aparatu ich zdjęcia będą wyglądały tak samo
DziękujęJakby dziewczyna chciała się jeszcze w moją stronę patrzeć, to byłaby pełnia szczęścia
![]()
A mnie trochę przeszkadza nieostrość koników... Może gdyby odciąć lewą stronę? W kwadrat po prostu? Głośno myślę...
zapewne tak.. niemniej chcąc ową Panią najbardziej wyeksponować umieściłabym ją w mocnym punkcie - mimo wszystko wzrok lubi w te miejsca uciekać.. a jak dla mnie sam kadr mocno chaotyczny ...
za dużo poobcinanych rzeczy (pióra, frędzle i w końcu same konie),które moją uwagę odciągają niestety...
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
DziękiJak teraz patrzę na to zdjęcie, to mam wrażenie, że powinienem je trochę ciaśniej skadrować. Gdybym nie poucinał tych wszystkich elementów, to nie wiem czy Pani kierowniczka dorożki by zupełnie nie "zniknęła". Kurcze, teraz mam więcej pomysłów na to zdjęcie, niż wtedy jak je robiłem
![]()