Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 18.07.14 o 17:30
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
I TY mowisz ze slaba z obrobki jestes... ja nie wiem jak to wyprostowac w ten sposob, przynajmniej w LR
Mam Xz-2, wiec troszke kombinacji jest z filtrem... ale mam juz konwerter do 52 mm, teraz juz tylko wybor filtru polaryzacyjnego zostal.
Swoja droga co byscie polecili, jakis kompromis pomiedzy cena i jakoscia.
Co do kadrowania z bocznymi murkami czy bez to tez sie zastanawialem jak bedzie lepiej, bez murkow jakos mi sie nie bardzo podobalo.
Patrzac na wersje Helumtha mam juz mieszane uczucia, bo wyglada inetersujaco... nawet te schody za szyba jakos tak nie kluja tutaj po oczach.
Zas z murkami wyprostowanymi jak w poscie Nasti jakos mi sie srednio widzi.
Dzieki wszystkim za wypowiedzi
Xz-2 || Ocena moich zdjec: Pierwsze koty za ploty... poczatki z fotografia
Ostatnio edytowane przez Bodzip ; 18.07.14 o 20:26
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Dzieki Bodzip, juz zostalem uswiadomionyrzeczywiscie wresja prosta, "nie walaca sie" ( bez skojarzen
) jest duzo lepsza...
Co nie zmienia faktu ze nie mam pojecia jak takie prostowanie zrobic, prosze o oswiecenie ignoranta![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Wielkie dzieki![]()
No coz Gimpa nie bede ukrywal jeszcze nie uzywam, ale chyba bedzie trzeba zaczac... bo narazie bawie sie LR, ale konczy mi sie wlasnie darmowy Trial ...
Zaproponowany watek przeczytany, wiele sie w mojej glowce wyjasnilo
Na treningi przyjdzie chyba czas dopiero po urlopie, niemniej raz jeszcze dzieki.
Ostatnio edytowane przez ssonic ; 18.07.14 o 22:40
Kasprowy Wieczorową porą: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1249315
Orion, Plejady i inne dziady: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1246830
Olympus E-PL5 dual kit 14-42mm + 40-150mmplus Nikony
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|