Zapraszam do galerii fotograficznej:
www.ksiazkiewicz.pl
można w niej znaleźć ponad 1600 fotografii przyrody, architektury, pejzażu.
Zapraszam do galerii fotograficznej:
www.ksiazkiewicz.pl
można w niej znaleźć ponad 1600 fotografii przyrody, architektury, pejzażu.
www.ksiazkiewicz.pl - galeria zawsze na czasie
O kolega z Szalowej - a ja z Gorlic![]()
Witaj kolego (z ktf). Mam nadzieję, że zagościsz dłużej zagościsz na ty forum.
Jedno nieostre zdjęcie to pomyłka. Dziesięć nieostrych zdjęć to eksperyment. Sto nieostrych zdjęć to styl
pozdrawiam Wojtek
Zajrzałem na stronę. Jest dużo o autorze z prasy, widać robisz szałowe zdjęcia, niestety galeria na stronie i "budowa" strony wygląda dużo słabiej... i najzwyczajniej w świecie nie oddaje "poziomu". Jest pewien dysonans pomiędzy autorem, a stroną IMHO.
Masz pałer. Młody gościu jesteś, a już potrafisz dużo szumu wokół siebie zrobić. Może kiedyś zostaniesz politykiem?
![]()
Czyli ma przyszłośćZamieszczone przez Rafał Czarny
![]()
Dziękuje za słowa krytyki jak również uznania. Te pierwsze, głownie dotyczące strony przyjmuje i dziękuje. Jeśli chodzi o szum wokół siebie to dla mnie drugorzędna sprawa. Głównie chodzi mi oto aby ktoś zapamiętał mnie i może kiedyś w przyszłości przypomni sobie, choćby i widząc moje nazwisko na liście wyborczej, że był kiedyś na mojej stronie - na stronie "szalowskiego patrioty". Serdecznie pozdrawiam (matma czeka...)
www.ksiazkiewicz.pl - galeria zawsze na czasie
na wycinki z gazet wrzucaj zawsze gausowskiego blura 1-2 promień - znika ten brzydki raster
Facet wie, czego chce.
Powodzenia![]()
podoba mi się sposób promocji miejsca w którym się mieszka. A zadatki na polityka są. Sukcesów i powodzenia.