Jestem już trochę czasu na forum i w końcu dojrzałem, by założyć swój skromny wątek. Do tej pory czerpałem wiedzę czytając Wasze wątki i za to chciałem bardzo podziękować, mam nadzieję, że również tutaj uda się zgromadzić wiele cennych rad. Chciałbym prezentować zdjęcia o tematyce przyrodniczej, jakie udało mi się zrobić w ostatnim czasie oraz poddać je Waszej ocenie. Liczę, że dzięki temu uda się wybrać kilka cenniejszych zdjęć, by zaprezentować je w galerii. Zatem zapraszam do oceny i dyskusji. Na początek kilka zdjęć "świeżych". Aktualnie w otoczeniu zbiorników wodnych, dużą aktywność głosową wykazują trzciniaki, kiedy śpiewają, często siadają wysoko na źdźbłach trzciny, łatwo je wtedy podejść, by zrobić zdjęcie. Śpiewające samce. 1. 2. 3. To zdjęcie robiłem pod słońce, dlatego brakuje tła. Ptak w spoczynku. 4. I po krótkiej przerwie śpiewający. 5. 6. 7. Pozdrawiam
E-M1, E-3, E-30, TG-2, Stylus XZ-2, E-PL2, C-2100 UZ, ZD 8, ZD 7-14, ZD 14-54 II, 12-60 SWD, 50-200 SWD, 35 ED Macro, 50 ED Macro, ED 90-250, EC-20, EC-14, EX-25, FL-50 R, FS-SRF-11, Sigma 150 HSM
Mam nadzieję, że tym akcentem wątków podróżniczych nie porzucisz Ptaszyska fajne, mimo że się nie znam Dwa ostatnie z naciskiem na 6 mi się najbardziej podobają.
The question is, who cares?
Zamieszczone przez Muminek Jestem już trochę czasu na forum i w końcu dojrzałem, by założyć swój skromny wątek. Dziwnie to brzmi w ustach autora kilku najpoczytniejszych wątków na forum Spodziewam się, że i tu będzie ciekawie.
Offfotopiki | Nieuczes Z deszczu wyżęte moje miasto
4 i 5 podobają mi się najbardziej
Zdjęcia przednie. W niedziele też zrobiłem zdjęcie i dzięki tobie dowiedziałem się, że zrobiłem trzciniakowi. Pozdrawiam.
E30, E1. Obiektywy: 14-54, sigma 105 macro, 70-300, Samyang 8mm,TAIR-11A 2,8 135mm, Helios 58mm, Super Takumar 1,4 50mm, tokina 2,8 28mm, Lampa: Metz 48 Af - 1, FL36 R. http://piotrlisek.manifo.com/ http://forum.olympusclub.pl/threads/...by.?highlight=
a mnie ostatnie najbardziej przekonało razem z 6 najmilsze kolorystycznie dla oka.. ale ta poza z 7 rzadziej spotykana na fotach - dlatego ją wolę oczywiście będę tu zaglądać a co do tego Zamieszczone przez Muminek Jestem już trochę czasu na forum i w końcu dojrzałem, by założyć swój skromny wątek. Zamieszczone przez bufetowa Dziwnie to brzmi w ustach autora kilku najpoczytniejszych wątków na forum faktycznie mały paradoks
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM... Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami.. szlajający się gulasz goni króliki - zapraszam gulasz goni po górach - zapraszam równie gorąco
Zamieszczone przez Muminek 1. Jestem już trochę czasu na forum i w końcu dojrzałem, by założyć swój skromny wątek. 2. Do tej pory czerpałem wiedzę czytając Wasze wątki i za to chciałem bardzo podziękować, mam nadzieję, że również tutaj uda się zgromadzić wiele cennych rad. 3. Liczę, że dzięki temu uda się wybrać kilka cenniejszych zdjęć, by zaprezentować je w galerii. Pozdrawiam skromny i kulturalny, jak zawsze. i z poczuciem humoru 1. bufetowa już pisała, więc nic nie powiem 2. to ja czerpałem garściami wiedzę od Ciebie zaczynając moją przygodę z przyrodą, za co jestem bardzo wdzięczny, znalazłem własne "pudełko nicości" 3. w ciemno stawiam, że zabraknie miejsca na serwerze zacieram ręce i oglądam. ja swój wątek chyba zamknę w cholerę... 1,2,3,6,7 - świetne 4,5- również, poza tym tłem
1. NIE JESTEM STARYM DZIADKIEM 2. ZZIĘBNIĘTYCH ZAPRASZAM DO SIEBIE- ABiR - ZDJĘCIA WSZELAKIE 3. FM-4 FMNK-5 4. ZLOTY - 2 i 2/3 5. FUNKCJA - SPONSOR PIWNY 6. SŁOWO "ŻART" JEST ZE MNĄ OD URODZENIA 7. <AKTYWNY OGRZEWACZ TWA3
Obecny. No jakże mogłoby mnie nie być Panie - Tyś nauczyciel nasz, i foty piękne masz ... piękne trzciniaki
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro|| Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach ||Łowca spamerów||popieram stopkę Krakmana ||
Muminek na prezydenta. Wątek oczywiście w subskrypcji.
The question is: What is a Mahna Mahna?
Zamieszczone przez Bodzip Obecny. No jakże mogłoby mnie nie być Panie - Tyś nauczyciel nasz, i foty piękne masz ... piękne trzciniaki Napiszę nareszcie! Czyżby lepszy fotograficznie czas dla Olympusclubu nam własnie nastał?
Z Olympusclubem na Santorini; ; Pażdziernikowe Cyklady; Obrazki apezeta; apzetowe IRenki; Maroko...; tu są RAW-y apezeta.... E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; L 15/1,7; mZD 12-100/4; S.150/2,8; ZD 12-60; ZD 50-200 || X-T1,:X-M1;Samy 12/2; Samy 8/2,8, XF 35MM 1:2 WR XF 50mm 1:2 WR...
Zobacz tagi
Zasady na forum