Maluchy super, a i zady świetne![]()
Maluchy super, a i zady świetne![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Jejq Marcin jak ja Ci zazdraszczam kadrów, a Twoje szkło dodatkowo mnie dołuje.
Przy okazji - zapadła decyzja, ruszam z budową zdalnie sterowanej głowicy. Na razie do 100-300, jak wypali pomyślimy o 90-250![]()
The question is: What is a Mahna Mahna?
Piękne kadry mnie najbardziej podoba się szpak zdjęcie 56 a szczególnie 54.
E30, E1. Obiektywy: 14-54, sigma 105 macro, 70-300, Samyang 8mm,TAIR-11A 2,8 135mm, Helios 58mm, Super Takumar 1,4 50mm, tokina 2,8 28mm, Lampa: Metz 48 Af - 1, FL36 R.
http://piotrlisek.manifo.com/ http://forum.olympusclub.pl/threads/...by.?highlight=
Kolejne wrzutki super, fajne foty zięby, mówisz najliczniejszy ptaszek, nie do końca, póki co u nas zięby nie widziałem, tylko w Tatrach i teraz jak byłem w Stołowych. Czworonogi fajne![]()
Ptaszory i czworonozne przepiekne.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
58 i wszystkie sikorki - świetne.
Pozdrawiam.
wróciłem i nadrobiłem zaległości.
bardzo dziękuje muminkowi nie tylko za zdjęcia (to oczywiste), ale za opisy i i ciekawe informacje na temat ptaków.
światło, pozy na zdjęciach są megaświetne![]()
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Kolejne obyczaje mazurków.
Podobnie jak wróble uwielbiają się kąpać, to najlepszy sposób na szybkie schłodzenie.
64.
65.
Czasem wystarcza wypicie kilku łyków wody.
66.
Inna metoda schładzania, oddychanie z szeroko otwartym dziobem. Zauważyłem, że ta metoda jest stosowana przy największych upałach.
67.
A to młody mazurek. Niedawno opuścił gniazdo, teraz ćwiczy latanie.
68.
I trochę starszy, doskonale sobie radzi ze zdobywaniem pokarmu.
69.
Pozdrawiam
Piękna historia mazurków
Gratuluję ujęć i pozdrawiam.
Pozdrawiam, Ewa
--- Najlepszy aparat to ten, który akurat mam przy sobie ---