Zamieszczone przez kowal73 Ciekawe co przygotujesz na tegoroczny dzień Wróbla świetne kadry Nie wiem kiedy przypada, ale licze zr cos sie znajdzie Uwielbiam ptasie opowieści Muminka
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM... Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami.. szlajający się gulasz goni króliki - zapraszam gulasz goni po górach - zapraszam równie gorąco
Zamieszczone przez Jasminium32 Piękne ptaki a i zdjęcia bardzo ładne. Mi najbardziej przypadło zdjęcie numer 7 ale zdjęcie numer 3 też jest niezłe. Oby tak dalej i czekamy na kolejne zdjęcia na portalu. Wolelibyśmy raczej aby były widoczne również na forum a nie tylko na portalu. "Zniknięty" z forum wątek, zgłaszane niedawno przez Muminka, dotąd bez reakcji. Zamieszczone przez gulasz Nie wiem kiedy przypada, ale licze zr cos sie znajdzie Uwielbiam ptasie opowieści Muminka Światowy Dzień Wróbla obchodzimy 20 marca
Czołem ! Pooglądałem troszkę Twoich prac - sąsiedzie miastowy Bardzo dobre zdjęcia robisz. Seria z Miśkami, robiona chyba w złotej godzinie - super! Ptaszki też robią wrażenie. Czym focone miśki i ptaszki ? Fajny kolor, taki trochę nie Olympusowy
Olympus E-PL5 + 2 Kity | Nikon D5100 + 50mm 1.8g https://www.instagram.com/made_by_belezo/ - profil z fotograficzny https://www.instagram.com/belezo_/
Zamieszczone przez Belezo Czołem ! Pooglądałem troszkę Twoich prac - sąsiedzie miastowy Bardzo dobre zdjęcia robisz. Seria z Miśkami, robiona chyba w złotej godzinie - super! Ptaszki też robią wrażenie. Czym focone miśki i ptaszki ? Fajny kolor, taki trochę nie Olympusowy @Belezo Witam Miło, że zdjęcia się podobają. Wątek mocno zaniedbany, ale mam zamiar to nadrobić. Większość zdjęć "Miśków" robiłem w złotej godzinie, która trwała tam bardzo długo. Zdjęcia robię tylko Olympusem, starsze zdjęcia są z E-3, nowsze z OM-D E-M1, jeżeli chodzi o obiektywy to teraz używam najczęściej 90-250 mm f 2.8, 300 mm f 4.0, troszkę rzadziej 40-150 mm f 2.8 i 50-200 mm f 2.8-3.5 SWD plus telekonwertery. Pozdrawiam sąsiada
E-M1, E-3, E-30, TG-2, Stylus XZ-2, E-PL2, C-2100 UZ, ZD 8, ZD 7-14, ZD 14-54 II, 12-60 SWD, 50-200 SWD, 35 ED Macro, 50 ED Macro, ED 90-250, EC-20, EC-14, EX-25, FL-50 R, FS-SRF-11, Sigma 150 HSM
Zamieszczone przez Muminek Wątek mocno zaniedbany, ale mam zamiar to nadrobić. no i to się nazywają dobre wiadomości
Dzisiaj nie będzie wróbelków, może następnym razem... Kilka ostatnich wyjść do czatowni zaowocowało spotkaniem różnych gatunków ptaków. Bielik zwyczajny - duży ptak drapieżny. Lubi tereny leśne w bliskim sąsiedztwie wody. Rozpiętość skrzydeł dorosłego osobnika to prawie 2,5 metra. Poniżej na zdjęciach - młody bielik . 546. 547. 548. Pozdrawiam
zdecydowanie wybieram środeczek - 547 - mimo że statyczny to uwielbiam kadry na takim tle - pięknie mi ten kolor tła gra z młodym ptaszorem
Świetne. Zbieram szczękę z podłogi ...
Bielik w locie
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro|| Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach ||Łowca spamerów||popieram stopkę Krakmana ||
Piękne zdjęcia pięknego ptaka, gratuluję Muminku!
Zobacz tagi
Zasady na forum