Fantastyczne zdjęcia! Dzięki za tak obszerny opis czatowni. To wiele wyjaśnia. Pozdrawiam serdecznie![]()
Fantastyczne zdjęcia! Dzięki za tak obszerny opis czatowni. To wiele wyjaśnia. Pozdrawiam serdecznie![]()
pozdrawiam
Jasiu z Rybnika
Również jestem pełen podziwu dla zdjęć, opis ich wykonania też przeczytałem z dużym zainteresowaniem.
Pozdrawiam!
Marek Wyszomirski (wyszomir@toya.net.pl)
Świetne misie. Dzięki za opis czatowni. Jak mi się jeszcze chciało to w zasadzie podobne zasady i warunki w czatowni na drapole, tylko na pewno nie te emocje. Pozdrawiam.
XZ-1, OM-1, 12-40, 100-400
Bardzo fajny opis czatowni. Nawet nie wiedziałem, że tak to wygląda. Czyli zdjęcia robi się w krótkim czasie między wschodem słońca a tą 07:00 rano? Zdjęcia zrobione na wyjeździe z Marcinem Dobasem, czy jeszcze inna przygoda? Aaaa. no i zdjęcia świetne!
Fotografuję OM-D EM-5 II, mZD 12-40 2.8, mZD 45 1.8, mZD 75-300, mZD 60 2.8 macro, Samyang Fisheye 7.5
Muminek tobie to się nawet byk ocieli. Kapitalny model,kapitalne kadry i piękne światło![]()
sprzedam - ZD40-150 f3,5:4,5 (stan sklepowy) - 550
sprzedam - Klapki zabezpieczające Karty CF do E330 - ostatnie 3 szt w Polsce
www.k2-stal.pl
Dziękuję za miłe słowa
Po wejściu do czatowni potrzeba ok. 10 minut na przygotowanie sprzętu i właściwie, to można robić zdjęciado zachodu słońca mamy jeszcze kilka godzin pięknego światła i oczywiście cały poranek, który też zaczyna się wcześnie, mamy więc dużo czasu wieczorem i rano. Jadąc do czatowni w czerwcu mamy więcej światła, słońce wschodzi ok. 1:30 rano i zachodzi o 22:30
.
To było przy okazji wyjazdu do Norwegii, taki objazd ze spaniem w namiocie, nie licząc kilkunastu promów przejechałem prawie 9 tyś. km, fotograficznie piękne tereny.
Pozdrawiam
Bardzo ciekawe opowiadanie, rewelacyjne zdjęcia, zazdroszczę wspaniałej przygody w tym pięknym kraju.
Nie zdziwię się jak kiedyś wrzucisz zdjęcia białych misiów![]()
Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją (Apolinary Despinoix).
Tak sobie myślę, czy on nie karmił się ziarnem GMO ?![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||