Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: [OPL] Olympus uczci sukces OM-D E-M10 efektowną, limitowaną edycją tego aparatu

| OlyJedi Awatar RSSBot
    Siła reputacji
    57
    Moja galeria

[OPL] Olympus uczci sukces OM-D E-M10 efektowną, limitowaną edycją tego aparatu

Luksusowe akcesoria, starannie dobrane tekstury i kolory sprawiają, że OM-D E-M10 w limitowanej edycji to idealna propozycja dla ludzi, którzy od aparatu oczekują niezwykłego wyglądu, nieograniczonych możliwości i doskonałych zdjęć.

More...

Moderator Konto PREMIUM | OlyJedi Awatar nightelf
    Mieszka w
    Olsztyn/Warszawa
    Siła reputacji
    187
    Moja galeria

Odp: [OPL] Olympus uczci sukces OM-D E-M10 efektowną, limitowaną edycją tego aparatu

Ta czarna wykładzina wygląda jakby była z skóry jaszczurki.
    W sam raz do moich wężowych mokasynów
    "Bez muzyki życie byłoby pomyłką." ~ Wilhelm Friedrich Nietzsche
    E-M5 + Pen E-P3 + Lumix 20/1.7 + Oly 12-40/2.8 + 45/1.8 + 40-150 + manualne macro +7.5/3.5
    moja galeria: http://nightelf.org Prawa Ręka Egzekutora-Skarbnika TWA

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar easy_rider
    Mieszka w
    Rybnik
    Siła reputacji
    107
    Moja galeria

Odp: [OPL] Olympus uczci sukces OM-D E-M10 efektowną, limitowaną edycją tego aparatu

Eeeee... różowego nie ma

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar epicure
    Mieszka w
    Poznań
    Siła reputacji
    243
    Moja galeria

Osobliwy sposób świętowania sukcesu. Udało nam się! A teraz zróbmy coś głupiego
    www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb

| OlyJedi Awatar romek1967
    Mieszka w
    Bytom
    Siła reputacji
    159
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez epicure Zobacz posta
    Osobliwy sposób świętowania sukcesu. Udało nam się! A teraz zróbmy coś głupiego
    Kto bogatemu zabroni
    A mnie tam się podobają te kolorki. Czysto platonicznie, nie planuję E-M10.
    The question is: What is a Mahna Mahna?

Mieszka w
    Poznań
    Siła reputacji
    243
    Moja galeria

Ja nikomu nie zabraniam, śmieję się tylko z tego. Gdybym chciał świętować sukces aparatu (rozumiem, że chodzi o sprzedaż, bo co innego może być wyznacznikiem sukcesu?), to część zysków przeznaczyłbym na jakąś akcję skierowaną do tych, którzy się do tego sukcesu przyczynili: nabywców E-M10. Nie wiem, postawiłbym im kolejkę, podzielił się z nimi tortem, rozesłał długopisy z logo Olympusa. Tutaj jednak marketingowcy wykazali się znacznie dalej idącą pomysłowością. Szampana i torta skonsumują sami, długopisy rozdadzą sprzedawcom Fotojokera, a klienci otrzymają niepowtarzalną szansę zakupu aparatu z przyklejoną kolorową gumką, oczywiście drożej.

---------- Post dodany o 16:11 ---------- Poprzedni post był o 15:56 ----------

Właśnie doczytałem, że chodzi o świętowanie nagrody TIPA.

| OlyJedi Awatar realnasty
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    61
    Moja galeria

Gdybym chciał świętować sukces aparatu...
    Daleko byś w tym biznesie nie zaszedł
    mikrusek i trochę szkiełek
    Zapraszam do mojego wątku i na Flickr.

Mieszka w
    Poznań
    Siła reputacji
    243
    Moja galeria

Jak się bawić, to na całego

OR | Honorowa wystawa Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar k@czy
    Mieszka w
    38° 59' 1.46" -94° 44' 16.274"
    Siła reputacji
    157
    Moja galeria

Ja nikomu nie zabraniam, śmieję się tylko z tego. Gdybym chciał świętować sukces aparatu (rozumiem, że chodzi o sprzedaż, bo co innego może być wyznacznikiem sukcesu?), to część zysków przeznaczyłbym na jakąś akcję skierowaną do tych, którzy się do tego sukcesu przyczynili: nabywców E-M10. Nie wiem, postawiłbym im kolejkę, podzielił się z nimi tortem, rozesłał długopisy z logo Olympusa. Tutaj jednak marketingowcy wykazali się znacznie dalej idącą pomysłowością. Szampana i torta skonsumują sami, długopisy rozdadzą sprzedawcom Fotojokera, a klienci otrzymają niepowtarzalną szansę zakupu aparatu z przyklejoną kolorową gumką, oczywiście drożej.

---------- Post dodany o 16:11 ---------- Poprzedni post był o 15:56 ----------

Zgadzam sie. Odbieram to dokladnie tak samo.

Cytat Zamieszczone przez realnasty Zobacz posta
    Daleko byś w tym biznesie nie zaszedł
    Jak widac Olympus ma doswiadczenie w "dochodzeniu" - jakbys nei zauwazyla, to juz "doszedl" dwa systemy.
    W tej chwili jest na drodze, zeby "dojsc" trzeci, czyli m4/3.
    Tradycyjnie firma Olympus jest nieobecna wszedzie tam, gdzie dzieje sie prawdziwa sprzedaz i gdzie inne firmy przekuwaja swoje pomysly w prawdziwe pieniadze.
    Nadal nie ma aparatow Olka w zadnej duzej i liczacej sie sieci sprzedazy - ani detalicznej, ani hurtowej. Sprzedaz wysylkowa jest dobra, ale tylko dla klientow, ktorzy wiedza co chca kupic, albo chociaz dotykali sprzetu w normalnym sklepie. Olek z powodow oszczednosciowych niestety takiej mozliwosci nie daje - po prostu nie dzieli sie zyskami ze sprzedazy tak jak robia to inni - ot, taka ekstrawagancja.
    Sprzetu Olka nie mozna rowniez wypozyczyc - ta galaz rynku foto rowniez nie dziala w wypadku wujka Olka.
    Calosc wyglada podobnie jak sukces e-520 - rewelacyjna sprzedaz i sukces rynkowy ( w naszej malej skali oczywiscie) i pozniej juz tylko rownia pochyla.
    Mam nadzieje, ze sie myle i ze wszyscy zaczna kupowac po 3 Olki na raz i ze firma w koncu wyjdzie na prosta, ale czasami trzeba spojrzec prawdzie w oczy
    Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++

Moderator | OlyJedi Awatar apz
    Mieszka w
    Beskid Mały; Andrychów
    Siła reputacji
    338
    Moja galeria

...
    Rewelacyjna wiadomość, nagroda za kasę. Chyba że chodzi tylko o bezpłatną reklamę marki generowaną przez takich jak my tu wypowiadający się spamerzy...
    A tych super, okolicznościowych zestawów będzie pewnie na krótszą sprzedaż jak trwanie o tym szumu w internecie.
    E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro