Z tą sigmą każdy wyglada masakrycznie, nie ma jeszcze e-3 za to można sobie dopasować szkła których nie ma jeszcze w sprzedaży.
Z tą sigmą każdy wyglada masakrycznie, nie ma jeszcze e-3 za to można sobie dopasować szkła których nie ma jeszcze w sprzedaży.
Abedin
O sory przeoczyłem e- 3
Abedin
super sprawa ta stronka.Zamieszczone przez celebrity plus
pzdr
dziekan
www.tekkenolandia.pl
E-510 / FL-50 / ZD 8 / ZD 35 / ZD 14-54 / Industar 50/2.8
piękna ta sigma "ta długa" szkoda tylko że taka droga. no ale rabat 50% i biore![]()
JEDNO ŻYCIE JEDEN CEL, JEŹDZIĆ HONDA CBR
Tak, to Ci chyba tylko w stanach dopasująZamieszczone przez tao
![]()
Szybko bys się zmęczył bez monopodu ;p ZaręczamZamieszczone przez witia1
![]()
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Ja bym zaryzykował zmęczenie, tylko niech ktoś podaruje mi E-3![]()
A gdzie lampy? Powiedzmy z ograniczeniem do body, lampa i obiektyw pokrywający zakres lamp. "Przecudnie" wygląda taka żyrafa: E410+ZD35+FL50 Taka dygresja - bo przymierzam się do zakupu lampy i jak przystało na amatora i właściciela E400 będzie to FL36/niestety/
E-3 +90-250 oraz z 300mm wygląda na taki, którym mógłbym zadać szyku na osiedlu i w kościele...
a na lotnisku podniósłbym stan gotowości antyterrorystycznej do poziomu alarmowego.
swoją drogą...takie 300mm na ślubie...chłopaki od ślubów, wyobraźcie sobie taki myk że robicie foty siedząc wygodnie za organistą albo w zachrystii (tak to się pisze? bo mi podkreśla)). A plener walicie z okna, nie wstając z łóżka. Oczywiście kasy trzeba byłoby brać więcej za foty taaaaakim zestawem![]()
Sebastian
www.sebastianlewandowski.pl
Zakrystii od kristos.
Gorzej byłoby, gdyby ktoś zaslonił pole widzenia.
Mobilność takiego zestawu pozostawia sporo do życzenia![]()