Ja do kadrów się czepiam: zdecydowanie za wysoko strzelałeś. No i więcej miejsca bym zostawił w po stronie w którą model/modelka jest skierowany. Najbardziej jednak to pierwsze mi przeszkadza: za dużo nad głowami.Zamieszczone przez grizz
Ja do kadrów się czepiam: zdecydowanie za wysoko strzelałeś. No i więcej miejsca bym zostawił w po stronie w którą model/modelka jest skierowany. Najbardziej jednak to pierwsze mi przeszkadza: za dużo nad głowami.Zamieszczone przez grizz
Jakbys mi z ust wyrwal. Czego sie Borowiku drogi czepiles tego slonca?Zamieszczone przez Rafał Czarny
Asia jest malinowana buzi, jakby dykte piła!
Troszke szukaj mniej opalonej kolorystyki buzi, cos pomiedzy cielistoscia a lekkim rozem policzkow. No chyba, ze takie opalone dziewczyna sa?
Acha, i niech sie tak nie gapia w Ciebie! No chyba,ze nie moga oczu oderwac?!? Sam bym tak chcial.
Czesc.ch.
Tu chomsky ma racje. To nie polega na "dobra stań tutaj a ja zrobie pstryk". Musisz być panem rezyseremZamieszczone przez chomsky
. Ja np. mam z tym problem. nie potrafie dyrygować modelom/modelkom.
stąd też nie robię portretów, ale jak tak sobie obejrzałem wątek tymina to korci mnie do tego sie zabrać.
Chciałbyś nie móc oderwać oczu od Borowika23?Zamieszczone przez chomsky
![]()
a niech sie gapią :P nie zaszkodzi :P Aska opalona, ciemną karnacje ma, na drugim zdjęciu po prostu jakoś barwy sie zniekształciły :/ Anita również jakaś strasznie "blada" w realu nie jest :P teraz szukam kolejnych do sesjiZamieszczone przez chomsky
może niedługo sie jakaś trafi
no w sumie ... no cóż, wtedy to było niezaplanowane troszke, bardzo spontaniczne, i w sumie, najbardziej mnie cieszy że dziewczyny były zadowolone ze zdjęćZamieszczone przez rodia
przy następnej sesji postaram sie już nie popełniać tych błędów co teraz