Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 22 z 22

Wątek: E-330 czy FL-36?

| OlyJedi Awatar Don Pedro
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    daruuu-ja mam nieco inny problem: zakup FL-36 czy ZD40-150? Wybrałem lampę i kupuję już niebawem. W Twoim przypadku uważam, że zamiana body wiele nie zmieni, przeciez nie rozbudujesz tym systemu i poza komfortem pracy i nieco lepszym obrazowaniem przy wyższym ISO nic nie zyskujesz, za chwilę będzie Ci brakować lampy/ przecież masz na nią chrapkę/ Uważaj, byś nie wpadł w pułapkę zwaną syndromem body. Znam takich, którzy zamiast cieszyć sie fotografowaniem gonią za nowymi "pudłami", co sie oczywiście podoba producentom.Wybór lampy w Twoim przypadku, to dobry wybór. Pozdrawiam. PS. Lampa wysyłaajca-rzutująca wzorek to nieoceniona sprawa w przypadku mojegoE400 a i chyba w E300 też się przyda takie wspomaganie.

| OlyJedi Awatar Syd Barrett
    Mieszka w
    Krk
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria
    też jestem za lampą. zawsze jak zmienisz zdanie staniesz się bogatszy o doświadczenia a e-300 z lampą również przybierze na wartości jeśli zdecydujesz się je sprzedać. Możesz też oczywiście po jakimś czasie kupić nowe body, kto wie może wygrasz np. w loterii przez sms albo znajdziesz walizkę pełną pieniędzy, do których nikt nie będzie chciał się przyznać.. bierz lampę a później czas pokarze. pzdr

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów