Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: program podobny do Olympus master 2

Oleryk
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez kozak-wow
    no a co wiecej mam powiedziec??
    Podać numer błędu, pelny (!) tekst, który Ci się wyświetla.

Mieszka w
    3miasto
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    nie no nie wyrobie ze smiechu!! Wojtke dzieki za to ze chciales zebym podal numer bledu... bo juz chyba po raz 10ty wsadzilem plytke to kompa i chcialem poczekac az blad wyskoczy a instalacja doszla do konca!! nie rozumiem tego bo nawet komputera nie restartowalem a probowalem kilka razy!! dzieki wielkie

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    180
    Moja galeria
    Mnie sie wydaje,ze to nie wina systemu tylko plytki.Najprawdopodobnie plytka zostala wypalona z bledem.

Zassaj jeszcze raz ze strony producenta i zainstaluj z pliku .exe, a nie z plytki.

Przy okazji :Jak dlugo stoi system,Kiedy czyscisz rejestr,jak dawno defragmentowales.
    To sa podstawowe pytania jesli idzie o stabilnosc systemu.Nie jestem pewien,ale moze potrzebny jest w systemie direkt x i net framework.
    To,ze masz brudnego pomocnika to nie znaczy,ze masz go ubic i znalesc nowego.Czasem wystarczy tego brudnego po prostu umyc.

| OlyJedi Awatar dziobolek
    Mieszka w
    Dublin - Ireland
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez lucca
    Mnie sie wydaje,ze to nie wina systemu tylko plytki.Najprawdopodobnie plytka zostala wypalona z bledem.

Zassaj jeszcze raz ze strony producenta i zainstaluj z pliku .exe, a nie z plytki.

Przy okazji :Jak dlugo stoi system,Kiedy czyscisz rejestr,jak dawno defragmentowales.
    To sa podstawowe pytania jesli idzie o stabilnosc systemu.
    To,ze masz brudnego pomocnika to nie znaczy,ze masz go ubic i znalesc nowego.Czasem wystarczy tego brudnego po prostu umyc.
    no wlasnie w tym problem ze nie chodzi ani o antywirus a ni o firewalla. Problem wystepuje podczas instalacji... wyskakuje blad o jakims tam numerze i instalacja zostaje przerwana. Sciagnalem te sama wersje Olympus Master z internetu i wyskakuje ten sam blad wiec wina jednoznacznie siedzi po stronie mojego systemu.

No i nie wiem co zrobic
    "Nie wiesz i pytasz - wstydzisz się raz;
    Nie wiesz i nie pytasz - wstydzisz się całe życie"

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar dzemski
    Mieszka w
    Lublin
    Siła reputacji
    124
    Moja galeria
    czy Twój procesor obsługuje komendy SSE ?

Mieszka w
    3miasto
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez dzemski
    O co chodzi??:O

PRoblem rozwiazany juz dziala ale czmeu dziala to nie wiem:PP

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    180
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez dzemski
    O co chodzi??:O

PRoblem rozwiazany juz dziala ale czmeu dziala to nie wiem:PP

Kom.SSE stosowane sa przy obliczeniach zmiennoprzecinkowych aby odciążyć koprocesor - po prostu SSE zawiera odpowiednie, gotowe komendy które realizują 'konkretne' zadanie przy wykorzystaniu osobnych rejestrów[przykładowo w przypadku koprocesora należałoby napisać odpowiedni algorytm, a w przypadku SSE jest gotowa instrukcja].

Najwazniejsze,ze zadzialalo.Reszta sie nie liczy,to tylko zero lub jeden.Tak niewiele i az tyle

| OlyJedi
    Mieszka w
    Śląsk
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria
    nie no nie wyrobie ze smiechu!! Wojtke dzieki za to ze chciales zebym podal numer bledu... bo juz chyba po raz 10ty wsadzilem plytke to kompa i chcialem poczekac az blad wyskoczy a instalacja doszla do konca!! nie rozumiem tego bo nawet komputera nie restartowalem a probowalem kilka razy!! dzieki wielkie
    Miałem podobnie, nawet napisałem do Olympusa. U mnie był błąd instalatora 1601, męczyłem instalację wiele razy i nic. Okazało się, że miałem w usługach ustawiony instalator na uruchamianie ręczne.

Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Używam tego programu jest Ok ale trzeba sobie wcześniej metodą prób i błędów stworzyć profil który by tak wywoływał RAWy jak Olympus Master, sam program wywołuje jakoś takie bure fotki...
    Mam pytanie, co zrobić aby zdjęcia czy to z RAW czy to gotowe z aparatu miały nazwy podobne jak to ma miejsce w Canonie ? chodzi żeby ich nazwa miała date i godzinę w nazwie pliku.