Podać numer błędu, pelny (!) tekst, który Ci się wyświetla.Zamieszczone przez kozak-wow
Podać numer błędu, pelny (!) tekst, który Ci się wyświetla.Zamieszczone przez kozak-wow
nie no nie wyrobie ze smiechu!! Wojtke dzieki za to ze chciales zebym podal numer bledu... bo juz chyba po raz 10ty wsadzilem plytke to kompa i chcialem poczekac az blad wyskoczy a instalacja doszla do konca!!nie rozumiem tego bo nawet komputera nie restartowalem a probowalem kilka razy!! dzieki wielkie
![]()
Mnie sie wydaje,ze to nie wina systemu tylko plytki.Najprawdopodobnie plytka zostala wypalona z bledem.
Zassaj jeszcze raz ze strony producenta i zainstaluj z pliku .exe, a nie z plytki.
Przy okazji :Jak dlugo stoi system,Kiedy czyscisz rejestr,jak dawno defragmentowales.
To sa podstawowe pytania jesli idzie o stabilnosc systemu.Nie jestem pewien,ale moze potrzebny jest w systemie direkt x i net framework.
To,ze masz brudnego pomocnika to nie znaczy,ze masz go ubic i znalesc nowego.Czasem wystarczy tego brudnego po prostu umyc.![]()
Zamieszczone przez lucca
Zamieszczone przez kozak-wow
![]()
"Nie wiesz i pytasz - wstydzisz się raz;
Nie wiesz i nie pytasz - wstydzisz się całe życie"
czy Twój procesor obsługuje komendy SSE ?
ZAPRASZAM: https://www.facebook.com/emil.dzemski, blog http://dzemski.blogspot.com
O co chodzi??:OZamieszczone przez dzemski
PRoblem rozwiazany juz dziala ale czmeu dziala to nie wiem:PP
Zamieszczone przez kozak-wow
Kom.SSE stosowane sa przy obliczeniach zmiennoprzecinkowych aby odciążyć koprocesor - po prostu SSE zawiera odpowiednie, gotowe komendy które realizują 'konkretne' zadanie przy wykorzystaniu osobnych rejestrów[przykładowo w przypadku koprocesora należałoby napisać odpowiedni algorytm, a w przypadku SSE jest gotowa instrukcja].
Najwazniejsze,ze zadzialalo.Reszta sie nie liczy,to tylko zero lub jeden.Tak niewiele i az tyle
Miałem podobnie, nawet napisałem do Olympusa. U mnie był błąd instalatora 1601, męczyłem instalację wiele razy i nic. Okazało się, że miałem w usługach ustawiony instalator na uruchamianie ręczne.Zamieszczone przez kozak-wow
Używam tego programu jest Ok ale trzeba sobie wcześniej metodą prób i błędów stworzyć profil który by tak wywoływał RAWy jak Olympus Master, sam program wywołuje jakoś takie bure fotki...
Mam pytanie, co zrobić aby zdjęcia czy to z RAW czy to gotowe z aparatu miały nazwy podobne jak to ma miejsce w Canonie ? chodzi żeby ich nazwa miała date i godzinę w nazwie pliku.