Ostatnio edytowane przez dziama0 ; 20.05.14 o 10:29
Kurcze no nie wiem. Mnie się bardzo podobają. Nie pojechałaś z płytką GO, obiekty są doskonale uwypuklone. Może ostatnie nr 6 zbyt ciemne jak dla mnie.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Nigdy nie robiłem takiej fotografii (namiot), więc nie chcę / nie mogę się wypowiedzieć.
Ja patrzyłem z punktu estetycznego dla mnie.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Trudny temat: ma się podobać paniom może jakaś się odezwie.
pozdrawiam Krzysiek
Nie wiem czy po poście przedmówcy powinienem się odzywać, ale zaryzykuję...
Zdjęcia na czarnym tle faktycznie są zbyt ciemne, ale drobna sprawa. Z innych rzeczy, jeśli nie korzystasz z namiotu bezcieniowego, zacznij. Na pewno musisz uciec od odbić lampy na koralach. Albo namiot, albo stempel, wybór należy do Ciebie. Jeśli namiot już jest, pokombinuj z ustawieniem świateł pod takim kątem, żeby Ci nie psuły roboty. Przydałoby się też więcej światła na tło albo mozolne szparowanie. Przeniesienie tej biżuterii na czystą biel da obrazkowi solidnego kopa i mocno przedmioty uwypukli.
I to chyba tyle. Poza tym jest naprawdę nieźle.
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia