hmm hmmm... czy tylko ja widzę dwa zdjęcia z numerem 16 czy ja w złe miejsce patrze?
kiecień 01
kiecień 02
kiecień 03
kiecień 04
kiecień 05
kiecień 06
kiecień 07
kiecień 08
kiecień 09
kiecień 10
kiecień 11
kiecień 12
kiecień 13
kiecień 14
kiecień 15
kiecień 16
kiecień 17
kiecień 18
kiecień 19
kiecień 20
kiecień 21
kiecień 22
kiecień 23
kiecień 24
kiecień 25
kiecień 26
kiecień 27
kiecień 28
kiecień 29
kiecień 30
kiecień 31
kiecień 32
kiecień 33
kiecień 34
kiecień 35
kiecień 36
kiecień 37
kiecień 38
kiecień 39
kiecień 40
kiecień 41
kiecień 42
kiecień 43
kiecień 44
kiecień 45
kiecień 46
kiecień 47
kiecień 48
kiecień 49
kiecień 50
kiecień 51
kiecień 52
kiecień 53
kiecień 54
kiecień 55
kiecień 56
kiecień 57
kiecień 58
kiecień 59
kiecień 60
hmm hmmm... czy tylko ja widzę dwa zdjęcia z numerem 16 czy ja w złe miejsce patrze?
Czemu w galerii na liście "Quick Jump" nie ma galerii z nagrodami FM? Próba przesortowania, zmiany liczby fotek itp. kończy się wyświetleniem "Member galleries" (bo to jest akurat w tym polu wybrane).
The question is, who cares?
Ostrzeżenie!
Głosujcie od razu na taką ilość fotek na jaką macie zamiar oddać głos, ponieważ nie będziecie mieć już później możliwości "dogłosowania"
Ja zagłosowałem na jedną i pomyślałem, że jeszcze muszę zastanowić się nad tymi dwoma, które mi pozostały.
Wyszedłem z wątku konkursowego, a później miałem już wyświetlony komunikat: "Już zagłosowałeś w tej sondzie."
Coś frekwencja nie powala.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Za dużo zdjęć.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
No i jest zamieszanie z odmienną numeracją w galerii i w wątku - ciekawa jestem ile osób kliknie nie to, co naprawę chce kliknąć?
Ja byłam zdezorientowana.... o mały włos![]()
może warto dać linka na I stronę, reklama pomaga
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Głosujemy! To znaczy Wy głosujecie.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
To które numery są prawidłowe, bo nie łapię? Zawsze głosuję wg numerów jakie są w tytule zdjęcia w galerii.
The question is, who cares?