W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
Zgadzam się z Tobą, kiedyś bawiłem się w to przez długie lata (najpierw karton, a później plastik).
Tiger prezentuje się znakomicie.Zrobiłeś ten model samodzielnie od podstaw, czy też jest to gotowa kartonówka?
P.S. Wrzucaj śmiało kolejne ''dzieła'', zobaczymy je z zainteresowaniem.
30. Pratt & Whitney F100-PW-229 na Le Bourget 2009 (takie silniki mają nasze F-16).
![]()
...modelarstwo jak modelarstwo ale model(ar)ka... Proszę wybaczyć jakość fotek bo (one i modele) pochodzą z czasów pierwszych cyfrówek. Większość modeli to już historia -rozdane w prezencie, niektóre stoczyły boje z synkiem. Modele opracowane samodzielnie. Skala 1:72. Pierwsza fotka -surowa T34ka i kadłub Tygrysa II. Widać zastosowane materiały, wspominana lufa (i nie tylko) ze zwykłej kartki w kratkę, niektóre szczegóły z drewna.
![]()
Zainteresowanym z przyjemnością udostępnię prezentowane w moim wątku "ravbog - próba sił" zdjęcia do samodzielnej edycji, ale mam prośbę aby ich w nim nie publikować. Będę je wówczas wstawiał do wątku "Co poprawić w tym zdjęciu?".
To i ja się pochwalę, zdjęcie sprzed 3 lach, niestety ostatnio na moim warsztacie niewiele się dzieje, przydałoby się zwiększyć ilość godzin w dobie do 30