24. Jak-130 na Farnborough 2010.
Moje wątki : Ciekawe muzea / Militaria wszelakie / Maszyny, mechanizmy, urządzenia etc. / Fontanny, pomniki, obeliski itp. / Modele, makiety, dioramy...
25. AEC Routemaster model RMC 1453 z London Transport Museum w Londynie.
26. Leopard 2A4 na MSPO 2012 w Kielcach.
27. Holownik Ares z Narodowego Muzeum Morskiego w Gdańsku.
pewno się Wam nie spodoba i dostanę bana bo makieta nieskończona, bałagan w tle, pp leży, ostre światło i w ogóle jakiś bekstejdż marny a nie sama diorama.
przychodzisz do mnie z siekierą, to znaczy że też nie jestem Ci obojętny ...
Zamieszczone przez Wieprz pewno się Wam nie spodoba i dostanę bana bo makieta nieskończona, bałagan w tle, pp leży, ostre światło i w ogóle jakiś bekstejdż marny a nie sama diorama. W tle widzę pudełko firmy Tamiya. Jaki to pojazd? Wrzuć koniecznie fotę po zakończeniu budowy.
28. Bezzałogowy zdalnie sterowany trał przeciwminowy Bozena 5 na MSPO 2012 w Kielcach.
Zamieszczone przez Wieprz pewno się Wam nie spodoba i dostanę bana bo makieta nieskończona, bałagan w tle, pp leży, ostre światło i w ogóle jakiś bekstejdż marny a nie sama diorama. ...modelarstwo jest piękne... A żeby pusto nie gadać: "kotek" made in ja, skala 1:72, różne materiały papierowe...
Zamieszczone przez junak20 ...modelarstwo jest piękne... A żeby pusto nie gadać: "kotek" made in ja, skala 1:72, różne materiały papierowe... Jeśli tylko z papieru, to full szacun
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
...tylko linki holownicze z drutu miedzianego Zamieszczone przez fret Jeśli tylko z papieru, to full szacun
Zobacz tagi
Zasady na forum