...no to sru pierwsze do kosza bo racja, drugie zachowam bo może brakuje tam jakiegoś akcentu w stylu robaczek na kamyczku ale czy to zawsze musi być robaczek lub roślinka? Zwykły kamień też ma swój urok
...no to sru pierwsze do kosza bo racja, drugie zachowam bo może brakuje tam jakiegoś akcentu w stylu robaczek na kamyczku ale czy to zawsze musi być robaczek lub roślinka? Zwykły kamień też ma swój urok
Idź tam jeszcze raz i zrób to trzecie. Wyczyść przedpole i do dzieła. Te dwa kamole jak statki kosmiczne wyglądają.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
...hehe to płotek w ogródku...no to chyba trzeba znów teściów nawiedzić...ale ćwiczenia (i dobre rady) czynią mistrza
...he he he strzał w 10, po prostu poznaję aparat a najlepiej robić to przez praktykę...
Tylko 2. mi się podoba.
Przykro mi, ale to nie Twoja zasługa, a modelki, która naturalnie "zagrała".
Mi w kadrze brak powietrza przed modelką, bo ławka z prawej nic nie wnosi do tego portretu.
Cwicz portret bo masz fajną modelkę.
Kamyki to może za jakiś czas i to te większe i z większej perspektywy. Chyba że to miała być na taka nierozpraszająca tapeta do smartfona.
Pozdrawiam
25/1,4; 45/1,8; 9/8
Trochę się naczekałem zanim mi zza tej ławki wyszła, poza tym sama modelka to moja zasługawięc i tak jestem dumny z tego zdjęcia
![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
...smutna prawda o olympusclub...lepiej wrzucić ***** i zostać zjechanym niż poczekać, zrobić dobre zdjęcie (według siebie) i zostać tak czy inaczej ocenionym przez forumowiczów...
...druga smutna prawda to taka, że jak ktoś da Ci punkty reputacji, to pogratuluje albo napisze za co i się przedstawi - gdy natomiast da Ci repa nawet nie dowiesz się od kogo i dlaczego - a lepsza jest odrobina konstruktywnej krytyki jak w przypadku Bodzip (dla mnie) niż nie wiadomo za co ujemne punkty od osoby (?)