EM10 ma tryb 50p ? Bo EM1 nie miał.
EM10 ma tryb 50p ? Bo EM1 nie miał.
To co jak sobie ustawię w Olku migawkę 1/500? Jak to wpłynie na film? Będzie filmował dalej 30 kl/s, tak jakby ustawić 1/60? A w drugą stronę jak to działa? Jak ustawię czas 1/2 s to chyba nie będzie filmował 1kl/s?
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
generalnie po G3 z hackiem VK jakość wideo w E-M10 jest mocno rozczarowująca, ale i tak filmowiec ze mnie marny to jakoś mnie to nie martwi.
luc4s - podpowiem tylko, że maksymalna wartość migawki w trybie filmowania M to 1/30 s. Na dłuższe nie ustawisz.
Ja wciskam zawsze po prostu przycisk nagrywania w trybie A. Czym to się różni od tego trybu filmowego, że mogę sobie tam ustawić co nieco? Chyba muszę w końcu się tym pobawić. To jak z trybami artystycznymi, dla mnie one to czarna magia![]()