Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Jak dałem radę przejechać Chiny wzdłuż i wszerz z dwoma lustrzankami i 3 obiektywami 4/3 i nie było za ciężko, tak teraz też nie będzieTo tylko 400g różnicy.
---------- Post dodany o 19:16 ---------- Poprzedni post był o 19:13 ----------
Co kto lubi... Ja mogłem kupić e-m1, kasowo nawet taniej by wyszło, natomiast nie wyobrażam sobie fotografowania jednym aparatem na dłuższą metę. Dwa body to komfort, nie trzeba przepisać co chwilę szkieł.
---------- Post dodany o 19:17 ---------- Poprzedni post był o 19:16 ----------
Jeżeli fotografuje się dwoma aparatami jednocześnie to nie jest to dobry pomysł. Przerabiałem tak e-pl5 +e-m5. Zupełnie inny układ klawiszy sprawia, że człowiek zamiast robić zdjęcia zastanawia się, jak coś przestawić. Jako aparat awaryjny ok, ale do jednoczesnej pracy nie.
---------- Post dodany o 19:19 ---------- Poprzedni post był o 19:17 ----------
A gdybym miał dziś kupić jeden aparat wybrałbym e-m5. Może wynika to z moich potrzeb podróżniczo-turystycznych, lubię jednak mieć pewność, że sprzęt będzie nadal działał jak go zaleje deszcz, albo pokryje pył na pustyni.
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
Ostatnio edytowane przez k@czy ; 3.05.14 o 23:52
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
A masz - rzuc sobie okiem
https://forum.olympusclub.pl/threads...dzi-plotki-%29
Wieko to mi się z trumną kojarzy. Tu ma być wielkopomny![]()
Szału nie ma, ze 150 m na zoomie cyfrowym, z ręki. Pokazuje moc stabilizacji za to.